söndag 22 augusti 2010

Söderälje Katthems blogghjälp berättar


Först måste jag berätta att min Viktor inte kommit hem ännu. Nöden har ingen lag, så ett antal medier har kontaktats. En del klart mindre seriösa än andra. Den jag respekterar mest har sagt att hon haft kontakt med Viktor, att han ligger i skogen, är rädd och hungrig och bara vill komma hem. Först tyckte han det var kul att vara på rymmen men nu vill han alltså bara hem. Hon sa att han hade sagt att han förstod att matte var jätteorolig och att det inte var hans mening att oroa mig. Mediet hade frågat om han hört att jag ropat på honom idag, och det hade han, men han visste inte var jag var.

Jag har varit ute ca 8 timmar i olika omgångar idag för att söka efter Viktor. Min man, som lyckats få blåsor på fötterna efter gårdagens vandringar, har varit ute ett par timmar också.

Mediet säger att jag inte ska vara orolig och att Viktor kommer att komma tillbaka. Det känns tröstande, men jag lider med min lilla gubbe som vill hem, men inte hittar. Ny sökning i morgon förstås.

När det gäller bloggkatter kan jag meddela att förhandlingar pågår med flera kandidater. I morgon kanske en eller ett par nya katter presenteras.

14 kommentarer:

 1. Åh, vad vi önskar att Viktor och blogghjälpen/husse råkar på varandra snart. Det är ju bara skoj att rymma om man kan komma hem lätt som en plätt. Vår tasshållning räcker till för många kissar, så vi fortsätter med det. *håller hårt* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Förstår att ni är oroliga. Hoppas att Viktor samlar mod och vågar börja tassa hemåt. Vi håller tassarna och skickar styrkande tankar till Viktor och till er.Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Massor av tass och tumhållning för söta lilla Viktor här med! Usch vad hemskt att inte veta vart sin misse eller människa är någonstans! *morrhårsdarr* Hoppas mediet har rätt och att han hittar hem snart!
  *tröstkramar till både Viktor och blogghjälpen*

  SvaraRadera
 4. Kära blogghjälpen! Å vad vi här i Otterbäcken håller alla tassar och tummar för att Viktor blir funnen jättesnart! Hoppas verkligen att han träffar på något som gör att han vet åt vilket håll han ska gå för att hitta hem!

  Kramar och lyckönskningar från oss i Otterbäcken.

  SvaraRadera
 5. Uschjam så hemskt att inte hitta hem till sina människor, nu måste jag hålla tassarna för Viktor också. Tur att det ännu inte är kallt ute i alla fall. Hoppas att han är i närheten och helt plötsligt får upp ett spår. *håller tassarna hårt, hårt*

  SvaraRadera
 6. Usch vad tråkigt att Viktor inte har kommit hem ännu. Jag lider verkligen med dig men jag beundrar att du inte ger dig förrän du hittar honom. Jag önskar dig all lycka i världen och håller tummarna så hårt jag kan för att han kommer hem snart igen. Låter ju inte alls kul att han ska ligga och frysa och vara rädd. Men medier kan verkligen vara bra ibland i alla fall de som är seriösa. Så jag hoppas att det hon sa nu stämmer och att han snart kommer hem. Stödkramar i massor!

  SvaraRadera
 7. Hej Findus, ISak och Rasmus. Åter märker man att tasshållnng hjälper. Nu är Viktor hemma igen!

  SvaraRadera
 8. Hej Dui och Deco. Ibland är det nog så att det just är lite tasshållning som behövs för att problem ska lösas. Nu är Viktor hemma igen.

  SvaraRadera
 9. Hej Alice. Ja, det har verkligen varit en riktig prövning. Det vill jag inte vara med om igen, men tack för tasshållning. Det hjälpte.

  SvaraRadera
 10. HEj Gitte och alla ni andra i Otterbäcken. Stort tack för ert stöd. Det har haft avsedd effekt. Utan allas tasshållning och goda tankar vet jag inte hur det hade gått.

  SvaraRadera
 11. Hej Gustav. Uppenbarligen fick Viktor upp rätt spår, för nu har han hittat hem. Tack för tasshållning. Effektiv metod att lösa problem.

  SvaraRadera
 12. Hej Karin och Kia. Det var inga roliga dygn innan Viktor kom tillbaka, det kan jag lova. Nu är glädjen desto större. Han har just ätit en jätteportion av favoritmaten.

  SvaraRadera
 13. Fyjam så hemskt det måste vara för er när Viktor inte kommer hem. Vi håller tassarna för att han snart hittar tillbaka hem igen, eller att någon snäll människa hjälper honom med det.

  Oj, nu ser jag ju att han kommit hem igen. Stort jamargrattis till er alla. *svansdansar*

  SvaraRadera
 14. Hej Sippo. Som jag tror jag sagt till dig förut, så får vi alla våra beskärda del av motgångar, förhoppningsvis även medgångar förstås. Men nu har det löst sig för Viktor så då koncentrerar vi oss på Snuffe.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag ska börja med att hälsa från Lilleman och hans kompisar som har ont i sina munnar. Efter Lille...