tisdag 17 augusti 2010

Katterna Pelle och Trulsa berättar


Hej, det är Pelle och Trulsa på Södertälje Katthem.
Idag kan vi inte skriva så mycket, för vi måste hålla tassarna för vår kompis Snuffe, som inte mår bra. Ni kan läsa om honom här:

http://kattensippo.com/2010/08/17/snuffe-fortfarande-dalig-2/#comments.

Vi är så ledsna för Snuffes skull. Även hans kompis Sippo har det jättekämpigt just nu och givetvis husse.

Vi katter kan ju hjälpa varandra på avstånd och det är det vi håller på med. Vi talar med honom fast han inte är här, och säger att han inte ska vara rädd och att han kommer bli bra, bara han får lite tid på sig.

Husse tar hand om sina katter på ett fantastiskt sätt. Han är väldigt orolig och ledsen nu för Snuffes skull. Eftersom husse varit sjukskriven en längre tid är ju också ekonomin ett problem. Flera har skänkt slantar till Snuffes vård tidigare, Men det är dyrt att ha en liten kisse hos veterinären, även om man har försäkring. Flera bloggvänner föreslog att vi skulle samla in en slant till Snuffes vård. Husse vill egentligen inte ta mot pengar, eftersom han känner det som om han tigger, men nöden har ingen lag och faktum kvarstår tyvärr: Snuffe behöver vård NU. Om du kan avvara en slant så är husses konto i Swedbank:
83279 9149908122.

Nu ska vi fortsätta skicka helande tankar till Snuffe så blir han nog bra snart.

10 kommentarer:

 1. Ni skriver så kloka saker, Pelle och Trulsa. Vi fortsätter att hålla tassarna för Snuffe, och förstås husse och Sippo också. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. tass och svans och tumhållning här också, och MASSOR av spinnhealing!

  SvaraRadera
 3. Här oxå håller vi tassar och matte håller sina tummar, att Snuffe snart ska få komma hem till sin husse och Sippo. Tänker på dom alla tre, Snuffe ,Sippo och deras husse.
  Massor av tankar alltså till dom, mjau

  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  http://katternasblogg.blogg.se/

  SvaraRadera
 4. Vi håller allt vi har och ber till Skaparkatten. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Ni är så snälla mot oss. *sniff* Jag vet inte riktigt vad jag mer kan jama, annat än att ni är ett jättestort stöd. *snörvel*

  SvaraRadera
 6. Hej Findus, Isak och Rasmus. Jag tycker vi är många som tänker och gör kloka saker i det här läget, Inte minst Snuffes kompis Sippo och hans husse.

  SvaraRadera
 7. Hej Alice. När kompisar har det kämpigt ställer man upp!

  SvaraRadera
 8. Hej Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan. Ju fler tassar och tummar som hålls, desto mer kämpar Snuffe tror vi.

  SvaraRadera
 9. Hej Dui och Deco. Det måste vi fortsätta med ända tills Snuffe är igenom det här och hemma igen.

  SvaraRadera
 10. Hej Sippo. Du behöver inte jama mer. Bara vi vet att du och husse också fortsätter kämpa är vi nöjda. Vi tänker inte bara på Snuffe utan på er också. De flesta av oss har haft sjuka kissar, så vi kan nog sätta oss in i hur du känner. Vi tycker ni är jättestarka som både orkar kämpa för Snuffe och hålla oss informerade.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland känner jag för att bara berätta nåt väldigt kort.  Ibland kan det vara kort och tråkigt, ib...