fredag 6 augusti 2010

Katterna Pelle och Trulsa berättar


Hej, det är Pelle och Trulsa på Södertälje Katthem.

Idag ska vi rapportera lite från våra kompisar som bloggade innan oss, Findus och Falaffel. Ni minns väl dem?

Ni kanske också minns att de var ganska rädda eftersom de haft det väldigt besvärligt innan de kom till katthemmet. Nu berättade matte att det går bra för dem. Findus är fortfarande lite rädd och håller sig lite i skymundan, medan Falaffel gör framsteg varenda dag.

Det tycker mycket om katterna och eftersom både matte och husse är kloka människor har de bestämt att Findus får utvecklas i sin egen takt. De tvingar honom inte till nånting utan han får göra det han törs och vill. Såna mattar och hussar tycker vi om.

Annars har vi mest tagit igen oss idag efter senaste veckans hårda arbete. Vi kommer nog ta det lite lugnt i helgen också, men nästa vecka tänkte vi sparka igång. Då ni!

13 kommentarer:

 1. Kul att få höra av gamla bekanta, speciellt när de kommer med glada nyheter. Vi håller tassarna för att Findus en dag vågar sig fram mer.

  SvaraRadera
 2. Det är så härligt när kattkompisar får bra människor att rå om. Åh, vad jag önskar att alla katter överallt hade det så!

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att det går bra för Findus och Falaffel! Klok matte och husse. Hoppas att ni får lite godis och extra gos idag. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Oj vad kul att höra att det går bra för Findus och Falaffel! *svansdans*
  Tänk om alla hussar och mattar var lika snälla och förstående.. *drömmer*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Vilka gullemänniskor som Findus och Falaffel har adopterat! Roligt att det går så bra för kissarna. *suckar lyckligt* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Mjau så kul att det går bra för Findus och falaffel, *klappar tassar* sådana människor borde finnas överallt där vi kan få leva tillsammans med, mjau
  Vilken lycka det skulle vara då.
  Hoppas ni oxå kommer till snälla människor en vacker dag!
  Tass på er fina missevänner/

  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  http://katternasblogg.blogg.se/


  PS
  förstår inte varför våra namn inte kan synas här i *jamar rutan* ??
  Står ju: Anonymt längst ner
  det är det enda val vi kan ta, *Funderar*
  Ds

  SvaraRadera
 7. Anonym - välj Namn/webbadress och sen fyller ni i namnet/namnen på raden för namn
  *nosbuff*

  SvaraRadera
 8. Hej Sippo. Vi tror att Findus kommer bli mer modig när han bott in sig ordentligt i nya huset. Det är ju alltid lite läskigt i början och med den start i livet som både Findus och Falaffel hade är det ju inte konstigt att de är lite försiktiga.

  SvaraRadera
 9. Gustav, vi önskar också att alla vi katter fick snälla människor som tog hand om oss. Det är vi värda!

  SvaraRadera
 10. Hej Dui och Deco. Snälla människor kan göra underverk även med rädda katter. Det blir nog inget extra godis idag, för blogghjälpen ska ha fest hemma så hon kommer inte till oss idag. Vi har sagt att vi tycker hon skulle ha festen på katthemmet, men det tyckte hon inte var så bra. Konstigt.

  SvaraRadera
 11. Hej Alice. Ja, du vet ju hur det är att få en snäll matte som bryr sig om en. Hoppas du håller ögon och öron öppna om matte har nån kompis som kunde ta hand om oss också.

  SvaraRadera
 12. Hej FIndus, Isak och Rasmus. Det är lika roligt varje gång några av våra kompisar får bra hem. Hoppas det snart är vår tur.

  SvaraRadera
 13. Hej Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan. Jo anledningen till att era namn inte alltid syns är att blogghjälpen är lite lat. Hon brukar nämligen kopiera och klistra in era namn och ibland tycker hon det ser lite tokigt ut att de står under varandra, men vi ska be att hon bättrar sig.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland känner jag för att bara berätta nåt väldigt kort.  Ibland kan det vara kort och tråkigt, ib...