fredag 20 augusti 2010Hej, det är Pelle och Trulsa på Södertälje Katthem.


Kom ni ihåg att för några dagar sedan skrev blogghjälpen att när vi väl fått en intresseanmälan kan det gå väldigt fort för oss att flytta. Vi blev ju lite oroliga då, för vi behövde ju planera packning och annat trodde vi.

Igår fick nu ju läsa att vi fått en intresseanmälan. Idag gjorde blogghjälpen hembesöket. Vi fick så klart vara kvar på katthemmet. Sent på eftermiddagen kom blogghjälpen tillbaka och satte in två transportburar i vår bur. Den största tog jag, Pelle genast i besittning och då gick Trulsa in i den andra.

Blogghjälpen gick ut ur buren utan att stänga dörrarna till våra burar. Då trodde vi att vi skulle få vänta länge på flytt, men efter en stund hörde vi att matte kom in på katthemmet. Då kom blogghjälpen tillbaka och stängde våra burdörrar och bar ut oss.

Matte satt och skrev lite papper under tiden. Vi sa till blogghjälpen att vi inte hunnit packa och planera hemresan. Då sa hon att eftersom matte jobbar på katthemmet nu, så kan hon ju ta med kvarglömda saker i efterhand. Huvudsaken är ju att ni har mat och vatten och, framförallt, ett HEM.

Det tyckte vi lät jättebra och nu har vi redan flyttat till VÅRT nya hem!

Vi vill tacka alla som stöttat oss den här tiden. Utan er hjälp hade det varit väldigt mycket tråkigare och tyngre att vänta. Men som flera sagt, det är bättre att vänta lite längre och få rätt hem än att flytta snabbt och det blir fel. Snart får ni nog hjälpa en ny bloggkatt till ett nytt hem.

Tasskramar på er alla.

Pelle och Trulsa

20 kommentarer:

 1. Vi är så glada för er skull! "svansdans" Vi kommer att saknar er jättmycket, ni är helt fankattiska båda två!Tänk vad fort det gick när det väl var dags! Hoppas att er matte kan hjälpa er att blogga eller kanske prata med Blogghjälpen så att vi får veta hur ni har det.
  Våra bästa lyckotassar till er. "blöta i ögat" Nosbuffar och Tasskramar

  SvaraRadera
 2. Vi är också rörda och glada för er skull, och vi tror att ni kommer att få det jättebra hos er nya matte. Stort grattis! Det blir tomt efter er... men vi lovar att stötta de nya bloggkatterna, precis som vi stöttat er, och så hoppas vi att ni vill skriva någon gång och berätta hur ni har det?

  Välgångstassar från klosterkatterna.

  SvaraRadera
 3. Åh jag kommer att sakna er. Men är givetvis glad ni fått ett eget hem!

  Glöm inte att hålla oss upptassade om hur det går för er.

  Massor med nosgos till er!

  SvaraRadera
 4. *springer runt i glädjeyra*
  Jamarns vad glad jag blir! Ikväll skall vi fira ordentligt här att ni äntligen har fått en egen människa och ett nytt hem!
  Glöm inte att hålla oss upptassade om hur det går!
  *massor av nosbuffar och svanskramar*

  SvaraRadera
 5. Ett stort GRATTIS till er båda. Vilken lycka för er att ha fått ett eget hem. Det har varit jättekul att jama tillsammans med er. Många nosbuffar och svanskramar till er båda!
  *svanshonnör*

  SvaraRadera
 6. Tänk att ni just nu tassar runt och bekantar er med ert nya, alldeles egna hem och den människa som ni ska ta hand om! Blir alldeles lycklig för er skull! Förstår att ni kommer ha fullt upp en tid, men sen kanske vi kan få någon liten tassblänkare ibland? *Lyckatill-tassar*

  SvaraRadera
 7. Vad rörda vi blir här, jag, Doris, Beata och lilla Sunny, ett stort grattis och ett jättestort lycka till i ert nya hem!!

  SvaraRadera
 8. MEN så roligt, pelle och Trulsa att ni ÄNTLIGEN har fått eget hem, *SVANSDANSAR*
  Vi visste att ni ngn gång skulle få eget hem och det har ni nu fått, Hurra hurra, hoppas ni kommer att trivas i ert nya hem.
  Ni får hålla oss uppdaterade, så vi får veta hur ni kommer att bo.
  OJ vad glada vi är, både vi och matte förståss!

  *Lycka till* missevänner
  Vi kommer att saknar er mycket
  MEN kommer förståss att stödja dom andra katterna som kommer att ta efter er!

  Massor av lyckönskningar!

  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  Matte är med på ett hörn oxå, mjau

  SvaraRadera
 9. Ett stort grattis till både er och er matte! Vi tror att ni kommer att få det jättebra. Och hörni: vilket kap för er matte att få hem två så underbara kissar! Vi är så lyckliga för er skull, och hoppas att er förra snälla matte och husse, som såg till att ni fick komma till katthemmet, också läser den här glada nyheten. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 10. Underbara nyheter!
  Grattis och lycka till med nya matte.
  Uppfostra henne väl! :-)

  /M&M

  SvaraRadera
 11. Hej Dui och Deco. Vi kommer att sakna er också må ni tro. -jag tror nog att matte och blogghjälpen kommer att träffas då och då på katthemmet när de hjälper våra kompisar, så då kan matte berätta om oss.

  SvaraRadera
 12. Hej Klosertkatterna. Tack för grattiset. Vi kommer säkert att berätta så småningom hur vi har det i vårt nye hem. Bra att ni fortsätter hjälpa våra kompisar som är kvar på katthemmet.

  SvaraRadera
 13. Hej Nea theCat. Vi försöker hålla er upptassade om utvecklingen. Blogghjälpen kommer fortsätta ha kontakt med oss fast vi flyttat.

  SvaraRadera
 14. Hej Alice. Vi har också sprungit runt i glädjeyra. Vi har fått godis redan i vårt nya hem!

  SvaraRadera
 15. Hej Sippo. Det är fankattiskt att få ett eget hem. Men tro inte att vi glömmer hålla tassarna för Snuffe för det! Det fortsätter vi med i vårt nya hem.

  SvaraRadera
 16. Hej Gustav. Tänk att vi undersöker vårt nya hem nu. Det är jättestort! Hur många rum som helst. Det heter herrgård det vi bor i. Klart vi berättar hur det går så småningom.

  SvaraRadera
 17. Hej Victoria, Doris, Beata och Sunny. Tack för grattiset. Vi tror vi fått ett kanonhem!

  SvaraRadera
 18. Hej Mimmi, Chicko, Tarzan och Sessan. Ja, nu har vi fått ett eget hem. Vi tror vi kommer att stormtrivas här. Matte är jättesnäll och vi tror husse och våra hundkompisar också är det, men vi ska lära känna dem lite först innan vi kan berätta.

  SvaraRadera
 19. Hej Findus, Isak och Rasmus. Vi tror att både matte och husse och vi gjort ett jättekap! Vi är också jättelyckliga och kommer nog berätta lite framöver.

  SvaraRadera
 20. Hej Max och Måns. Visst är det underbara nyheter? Vi ska uppfostra inte bara matte, utan även husse och två hundar! Mycket jobb, men kul.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland känner jag för att bara berätta nåt väldigt kort.  Ibland kan det vara kort och tråkigt, ib...