söndag 22 augusti 2010

Viktor hemma!

Blogghjälpen kan nu rapportera en glädjande nyhet: Viktor är hemma igen. I natt får vi slåss om utrymmet i sängen som vanligt.

22 kommentarer:

 1. Underbart att läsa...hur hittade ni honom...eller kom han hem själv?
  Ge honom en kram från mig och ta några själv.

  Brittmari i Örebro

  SvaraRadera
 2. Åh vad glad jag blir! *torkar bort ett par glädjetårar*
  Nu skall jag gå och gosa in mig hos matte och sova riktigt gott inatt.
  *tasskramar till blogghjälpen och puss på nosen till Viktor*

  SvaraRadera
 3. Goda nyheter!
  Bra jobbat och sov gott! tihi :-)

  SvaraRadera
 4. Vilken lättnad! *tassdansar med gladsvans* Duktig Viktor som hittade sina människor igen! Då var det ett bekymmer mindre i alla fall...

  SvaraRadera
 5. ÅÅÅÅ så glada vi är här hemma, både vi och matte, mjau
  Kom Viktor hem själv, eller var det ngn som kom med viktor hem till dig, som visste vart Viktor hörde hemma?
  Nu kan vi alla sova riktigt gott i natt!
  Svansdansar!

  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  SvaraRadera
 6. Ah, vad glada vi ar, nu kan vi alla sova gott i natt, kramar, Adam, Zoe & alla i familjen

  SvaraRadera
 7. Hurrjam! Vilken lycka att han kommit hem. Han måste ju ha jamarmycket att berätta om.

  SvaraRadera
 8. Underbara nyheter! Nu kan både Viktor och människorna slappna av igen. Stackars Viktor, han var nog rejält hungrig efter sitt äventyr. Gissar att blogghjälpen är överlycklig över att åter få slåss om sovutrymmet och ligga krökt som en räka. :D Kurr och burr.

  SvaraRadera
 9. Fankattiska nyheter! Hurrjam! Vi klosterkatter har bett och bett för Viktor, och nu känner vi för att svansdansa av glädje allihopa. Mattarna också! Fast utan svans då, förstås... *fniss*

  Ser mycket fram mot att få lära känna en ny bloggkatt!

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 10. Zaga,Zaffran,Carmen23 augusti 2010 18:25

  Även vi som är skällisar blev jätteglada att Viktor är hemma igen.
  Tassen kompis,och håll dig hemma hos matte nu.

  / Labradormaffian

  SvaraRadera
 11. Hej Brittmarie i Örebro. Både Viktor och jag tar gärna emot kramarna. Jag hade varit ute och letat på lördag och söndag "överallt" och var jättetrött igår kväll. Som du förstår går man och tittar ut var 10:e minut ungefär, och plötsligt vid 22-Tiden får jag se att nåt mörkt rör sig utanför garaget. Jag öppnar så klart dörren och ser att det är VIKTOR. Jag skriker högt till min man (vilket jag nog aldrig gjort förr) att Viktor är hemma och även han kommer rusande. Då går Viktor in i huset i maklig takt, låter sig nådigt pussas av sin lillasyster Bessy, som verkar jätteglad att han är hemma igen. Han beter sig som om han varit ute nån timme, med vi känner det som om han varit borta i månader. Nåja, nu är han hemma och vi är så klart jätteglada.

  SvaraRadera
 12. Hej Alice. Tack för kramar och puss. Hoppas ni sov gott - det gjorde vi!

  SvaraRadera
 13. Hej Max och Måns. Gissa om vi sov gott?

  SvaraRadera
 14. Hej Gustav. Ja, Viktor var jätteduktig. Önskar bara att han varit det några kvällar tidigare, men nu är allt bra med honom och oss.

  SvaraRadera
 15. Hej Mimmi, Chicko, Tarzan och Sessan. Viktor kom hem själv till slut. Han hittade nog till slut. Han har inte berättat var han varit så vi vet inte om han gått långt, men vi tror det.

  SvaraRadera
 16. Hej Adam och Zoe och hela familjen. Vi är flera som sovit gott i natt"

  SvaraRadera
 17. Hej Sippo. Han har inte berättat ett dyft! Vi vet fortfarande ingenting om var han varit. Nåjam, huvudsaken är att han är hemma.

  SvaraRadera
 18. Hej Findus, Isak och Rasmus. Blogghjälpen ligger mer än gärna krökt som en räka i sängen, bara Viktor är på plats och har det bekvämt.

  SvaraRadera
 19. Hej Klosterkatterna. Tack snälla ni för era böner. Det har säkert hjälpt. Tur att era mattar dansar utan svans, annars skulle det väl bli väldigt tokigt.
  Nu bloggkatt kommer i morgon.

  SvaraRadera
 20. Hej Zaga, Zaffran och Carmen. Vad kul att även skällisar kan glädjas å en katts vägnar. Blogghjälpen ska säga till Viktor att hålla sig hemma nu!

  SvaraRadera
 21. Hej Dui och Deco. Ja, det var en historia med lyckligt slut. Nu hoppas vi Viktor fått nog av äventyr för resten av sin tid, och att han inte skrämmer slag på blogghjälpen igen.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland känner jag för att bara berätta nåt väldigt kort.  Ibland kan det vara kort och tråkigt, ib...