lördag 7 augusti 2010

Katterna Pelle och Trulsa berättar


Hej, det är Pelle och Trulsa på Södertälje Katthem.

Idag kommer vi bergis inte att få nåt lördagsgodis. Om inte nån annan än blogghjälpen ger oss förstås. Blogghjälpen ska nämligen ha kalas hemma och då hinner hon inte komma hit.
Vi har bjudit in henne och hennes gäster hit till katthemmet, men de ska vara hemma hos henne istället. Otacksamt, tycker vi.

Men i morgon kommer hon. Då ska vi få godis och så är det öppet hus också.

Idag blir det nog till att vila för det regnar ute och vi har ju en del att förbereda inför nästa vecka. Vi har ju läst att flera av våra bloggkompisar fått in insändare olika tidningar, så vi ska nog också skriva nån och skicka in snart.

11 kommentarer:

 1. Vad synd att de inte har kalaset hos er, det hade varit grejer det! Massor med gos och kel! Imorgon håller vi alla tassar vi har för att era människor kommer. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Ni skulle säkert blivit jättebra festvärdar. Konstigt att blogghjälpen inte ville ha festen hos er. Skönt att hon kommer imorgon i alla fall. Vi väntar med spänning på nästa insändare.

  SvaraRadera
 3. Vad synd att det inte blev fest på katthemmet. Tror ni hade tagit väl hand om alla gäster. Men imorgon får ni ju träffa blogghjälpen igen. Hoppas på både mycket godis och många intresseanmälningar! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Måste jama instämmande med tidigare jamare, konstigt att hon inte hade festen hos er istället! Måste hon nu ha festen hemma hos sig kunde hon ju faktiskt ha bjudit in er också.
  Vi håller tassarna både för att ni skall få godis imorgon och att jättemånga snälla tvåbeningar lämnar in intresseanmälningar både på er och era kompisar!
  Sen ser vi fram emot fler bra insändare, jag såg att stockholms katthem hade fått in en artikel till i ab, bra om alla kan hjälpas åt att uppmärksamma alla katter som saknar hem!
  http://www.alltomstockholm.se/start/article1264380.aos
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Mjau, vi håller så katterligt med alla här, att det var synd att Blogghjälpen inte hade fest hos er, *burr*
  Det hade säkert fått plats, eller vad tror ni, mjau
  Bra iaf att Ni får godis i morgon istället och att det kommer besökare och tittar på er alla fina katter.
  Hoppas att ni blir tingade denna gång, *håller tassarna*

  Nu ska vi kolla den länk som Alice gav oss här
  och läsa vad det stå.
  Tassetass/
  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  http://katternasblogg.blogg.se/

  SvaraRadera
 6. Hej Dui och Deco. Ibland förstår inte blogghjälpen sitt eget bästa, men det är inte mycket att göra åt. Vilka kan vara bättre stämningshöjare än ett par partysugna katter?

  SvaraRadera
 7. Hej Sippo. Blogghjälpen har varit väldigt orolig på morgonen, för hon kom inte in på din blogg. Men nu har det rättat till sig. Och visst är blogghjälpen konstig? Vi kan ju underhålla vilka gäster som helst!

  SvaraRadera
 8. Hej Findus, Isak och Rasmus. Ja, idag kommer blogghjälpen hit och då har hon lovat godis. Hoppas vi får mycket, för det blev ju inget lördagsgodis igår.

  SvaraRadera
 9. Hej Alice. Blogghjälpen säger att det är hennes äldsta katt som inte accepterar flera katter, annars hade vi redan bott hos henne för alltid, säger hon. Och hon är inte så mycket för att forsla oss fram och tillbaka, då är det bättre att vi stannar där vi är tills vi får ett riktigt hem. Idag blir det godis i alla fall.

  SvaraRadera
 10. Hej Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan. Visst hade det varit kul med fest här, men blogghjälpen säger att eftersom en del katter är rädda är det nog ingen bra idé trots allt. Vi får ha en liten minifest idag istället med godis.

  SvaraRadera
 11. Har en massa godis som jag inte får äta för att min matte säger att jag är för fet.... Ska be henne komma över med det till er istället.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland känner jag för att bara berätta nåt väldigt kort.  Ibland kan det vara kort och tråkigt, ib...