tisdag 31 augusti 2010

Katterna och blogghjälpen på Södertälje Katthem tackar Wikki


Hej. För många dagar sedan fick vi katter på Södertälje Katthem ett kuvert med spännande innehåll från Wikki.

Det är fina påsar med Wikkis kattgräs i. På bilden håller blogghjälpens katt Viktor på att undersöka påsarna.

De ska snart tillbaka till katthemmet och planteras samt placeras ut i burarna till katterna. Eftersom vi just nu hade kattgräs på katthemmet tyckte hon det var bäst att ta hem påsarna så de inte kommer bort.

Stort tack Wikki säger ALLA KATTER PÅ SÖDERTÄLJE KATTHEM! Vi blir så glada när nån tänker på oss.

8 kommentarer:

 1. Vilken jättebra present! Kattgräs som är så gott. Gulligt av Wikki. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Det är en riktig toppenpresent ni fått! Wikkis kattgräs är jättegott! Ät och njut jamar vi! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Oj vad mumsigt! Det förstår jag att ni blev glada åt! *kurr*

  SvaraRadera
 4. Hej Findus, Isak och Rasmus. Visst var det snällt! Nu kan vi äta godis hela hösten.

  SvaraRadera
 5. Hej Dui och Deco. Blogghjälpen har sagt att vi får vänta lite, för vi ska äta upp det vi har först, men sen ska vi få Wikkis!

  SvaraRadera
 6. Hej Alice. Klart vi blev glada. Det är inte så ofta vi får nåt extra. Fast förut har vi ju fått massa godis av dig bland annat!

  SvaraRadera
 7. Åh det var väl inte så mycket att orda om... Jag ska snart få en massa ny kattgräsfrö så jag kan ordna mera sedan, säg bara till!

  Och i morgon eftermiddag lånar jag era bidler på Översten och lägger ut på min blogg och ber om stöd till hans vård! Krya på dig kompis!
  NosPUss Wikki

  SvaraRadera
 8. Hej Wikki. Jo, vi tycker det är mycket att jama om. Vi är inte så bortskämda med att människor tänker på oss, så vi blir jätteglada när vi får presenter. Vad snällt att du lägger ut bilder på Översten. Han är jättegullig och blir långsamt bättre. Han får små, näringsrika portioner ofta och kommer nog att bli i form snart. Han är jättesnäll när man byter bandage på honom. Vi tror han förstår att vi hjälper honom. Sen plockar vi fästingar på honom för fullt. Han hade t o m flera fästingar i såret kring halsen! Stackarn, så rädd han måtte varit och så dåligt han måste känt sig.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland känner jag för att bara berätta nåt väldigt kort.  Ibland kan det vara kort och tråkigt, ib...