onsdag 11 augusti 2010

Katterna Pelle och Trulsa berättarHej, det är Pelle och Trulsa på Södertälje Katthem.
Nu har vi jobbat som bara den för att vår kompis som blev satt i en bur på trottoaren vid djursjukhuset Animalen ska få komma in till oss. Eftersom vi har talat om för blogghjälpen och de andra hur de skulle kunna lösa situationen akut så har det hela löst sig.

Fast vi är ändå jättearga på den som placerade vår kompis på trottoaren. Han var ju jätterädd där han satt. Han ville ju inte flytta hemifrån. Ändå tyckte han inte att hans människor var så där jättesnälla, men han trodde i varje fall inte att de var så dumma att de skulle sätta honom i en bur på trottoaren! Ingen tror ju att ens människor är så dumma.
Nåjam, nu får vi jobba på att hitta ett hem till honom också. Vi känner honom inte så väl ännu, men han verkar jättetrevlig. Kanske kan han hjälpa till att skriva lite insändare när han blivit lite varm i pälsen här på katthemmet.

8 kommentarer:

 1. Fint att det löst sig akut för Dennis. Tur att ni är företagssamma missar, som kan reda organisera hjälpinsatser så att det blir bra. Dennis skulle säkert ha mycket att berätta om i en insändare, tror vi. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Bra att de har er så att det ordnades så att Dennis kan bo hos er på katthemmet! Stackarn har varit med om mycket de sista dagarna *frääääs åt dummisarna som lämnade han vind för våg* Bra att ni har blogghjälpen också som kan reda upp så det inte blir några missförstånd om artikeln.
  *håller tassarna för många besökare och intresseanmälningar imorgon för er alla*

  SvaraRadera
 3. Vilken tur att ni fanns till hands, eller tass, för att lösa situationen. Tänk hur det hade kunnat gå annars. *ryser* Vi ser verkligen fram mot en insändare från honom.

  SvaraRadera
 4. Ni är toppen som har lyckas fixa till det för Dennis. Vi fortsätter att hålla tassarna för er och de andra katterna på katthemmet. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Hej Findus, Isak och Rasmus. Visst var det tur att vi var med och organiserade alltihop. Annars vet vi inte hur det hade gått för Dennis.

  SvaraRadera
 6. Hej Alice. Vi fräser också jättemycket åt den som satte ut Dennis på trottoaren. Det är nästan så vi fått ont i fräsmusklerna. Fast bara nästan.

  SvaraRadera
 7. Hej Sippo. Vi ska intervjua Dennis så småningom när han lugnat sig lite. Det har varit många jobbiga händelser för honom de senaste dagarna.

  SvaraRadera
 8. Hej Dui och Deco. Det är jättebra att så många som möjligt håller tassarna för oss. Och för alla våra kompisar också förstås.

  SvaraRadera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berätar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Idag är det visst sån där helgdag igen. Fast det struntar vi katter i! Vi kör på som vanligt. ...