måndag 2 augusti 2010


Hej, det är Pelle och Trulsa på Södertälje Katthem.

Idag är vi jätteförsenade. Ja, inte vi förstås, vi håller alltid tiden, men blogghjälpen! Puh, hon kan verkligen försena saker och ting må ni tro.


Anledningen till att hon är sen idag är att hon först hade möte här på katthemmet. Det var väldigt bra, får då fick vi lite godis. Efter mötet skulle hon åkt hem och gjort färdigt det diplom som den ska få som vunnit tävlingen om namn till vårt bolag.

När mötet var slut fick de som deltog i mötet höra att det var flera i kvällspasset som fått akuta förhinder, så det fanns inte tillräckligt med folk för att ge oss mat, tömma toalådorna och städa burarna. Då stannade blogghjälpen kvar och en annan snäll tjej som var med på mötet, så att alla katter fick vad de skulle ha.

Det här fick ju till följd att hon inte hann göra färdigt diplomet som den ska få som vunnit tävlingen. Så nu får ni ligga sömnlösa en natt till i väntan på att få veta vem som vunnit! Men i morgon ska vi avslöja.

8 kommentarer:

 1. Vilken tur att blogghjälpen och den andra snälla tjejen stannade kvar så ni kunde få rena lådor och mat! Jag måste jama att det är mycket viktigare än diplomet, för det finns ju kvar imorgon.
  Men det skall bli jättespännande att få höra vem somm får det! *tassar runt otåligt*

  SvaraRadera
 2. Mjau så nyfikna vi är, Pelle och Trulsa.
  Ska försöka att vänta till i morgon, mjau

  Fanns det inte tillräckligbt med folk för att tömma era toalådor, ge er godis och städa burarna åt er, vad är det för sncak, *Fniss*
  Det var ju tur iaf att Blogghjälpen och en annan kunde stanna kvar, så ni fick det ni skulle ha med mera.

  Tass på er alla

  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  http://katternasblogg.blogg.se/

  SvaraRadera
 3. Vissa dagar är riktiga strulputt-dagar, då allt verkar krångla. Skönt att det blev "spolat på lådan" även om man får vänta lite. Hoppas att ni fick lite extra gos och öronkli av mötesdeltagarna, om de tittade in till er alltså. Nu är vi jättenyfikna hur det går med er tävling, men vi jamar som Alice: klart att det är viktigast att ordna mat och lådor till er. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Verkligen tur att blogghjälpen och den snälla tjejen stannade kvar och fixade till det hela. Viktigast är ju godiset förstås. Så ser vi med spänning fram mot att få veta vem vinnaren är.

  SvaraRadera
 5. Hej Alice. På grund av blogghjälpens okunskap får ni ju vänta ännu längre på avslöjandet om vinnaren i vår tävling. Vi måste nog bli IT-experter själva snart så allt fungerar som vi vill.

  SvaraRadera
 6. HEj Findus, ISak och Rasmus. Visst är det viktigast att vi blir omhändertagna, där har ju faktiskt blogghjälpen rätt. Men man tycker ju att hon skulle kunna lite mer om datorer också?

  SvaraRadera
 7. Hej Anonym. Ibland är det lite ont om folk, särskilt om de som skrivit upp sig på schemat inte kan komma. Det finns ju inga fast anställda här. Alla jobbar ideellt och ibland tror en del att det inte spelar nån roll om de kommer eller inte. Men det gör det! Det är jätteviktigt att man kommer när man lovat.

  SvaraRadera
 8. Hej Sippo. Du slår som vanligt tassen på spiken - viktigast är godiset. Nu får du och alla andra vänta en dag till på nyheten om vem som vunnit vår tävling. Vi kan knappt hålla oss själva!

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland känner jag för att bara berätta nåt väldigt kort.  Ibland kan det vara kort och tråkigt, ib...