tisdag 3 augusti 2010

Katterna Pelle och Trulsa berättar


Hej, det är Pelle och Trulsa på Södertälje Katthem.

Nu har blogghjälpen strulat till det ordentligt. Hon har gjort ett diplom till de som vunnit vår spännande tävling, men hon kan inte få in diplomet på bloggsidan! Hon har inte tid att jobba mer med det ikväll. Och det betyder förstås att ni får vänta ända till i morgon på att få veta vem som vunnit. Hoppas ni klarar det?

Annars har det varit styrelsemöte idag på katthemmet. Som vanligt var blogghjälpen inne hos oss innan mötet så vi kunde tala om för henne vad hon skulle ta upp. Annars hade hon väl inte haft nåt att säga alls.

I morgon ska hon visst inte komma till oss men på torsdag morgon ska hon komma och hjälpa en av våra nya volontärer tillrätta. De brukar göra så här, att när det kommer nån ny så får de gå med nån som varit här ett tag så de nya får veta hur vi vill ha det. Det är ju viktigt att allt blir rätt. Den här volontären är ju väldigt bra, eftersom hon i måndags hämtade en av våra kompisar, som nu får bo hos henne. Tänk om det snart kommer en som fastnar för oss också! Vi håller tassarna för det och hoppas ni gör det också.

18 kommentarer:

 1. Jag tror säkert att era människor kommer när semestertiderna är över. Tag det lugnt bara. Er blogghjälp har hjälpt så många kissar att få bra och kärleksfulla hem!

  Tassisar från Jenny och Majsan, klosterkatter

  SvaraRadera
 2. Å vad jag önskar att ni snart blir tingade. Ni är två sådana fina katter.

  SvaraRadera
 3. Gör nästan inget annat än håller tassarna....

  SvaraRadera
 4. Å, vad vi hoppas att ni oxå ska få eget hem framöver, mjau
  Ni är så fina katter och berättar på ett så trevligt sätt hur ni har det på katthemmet, mjau
  Så ni kommer med all säkerhet att få eget hem framöver.
  Säger som Jenny och Majsan
  vänta bara tills alla har kommit hem från sina semesterdagar så ska ni se att ni får eget hem ni oxå.

  Tassetass på er fina missar

  http://katternasblogg.blogg.se/

  SvaraRadera
 5. Tur att blogghjälpen kan förmedla alla era kloka synpunkter på styrelsemötena. Då kan det det bara inte gå fel när besluten ska fattas. Visst håller vi våra tassar för er, allt vad vi kan! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Vilken tur att blogghjälpen har er så att hon inte behöver sitta tyst på styrelsemötet, de andra blir säkert avundsjuka på henne när hon framför så kloka förslag och åsikter!
  Oj vad spännande att behöva vänta en hel dag till på att få veta vinnaren! *vrider tassarna*

  SvaraRadera
 7. Det var ju en braig volontär. Ni får se extra söta ut när hon kommer så kanske ni också får bo hos henne.

  Nosgos

  SvaraRadera
 8. Vi väntar med spänning på att få se hur diplomet blev. Tänk att blogghjälpen kommer till er innan varje styrelsemöte. Det visar ju vilken fankattiskt klok människa hon är. Tänk om alla var lika smarta.

  SvaraRadera
 9. TACK för det underbart fina diplomet "generade".
  Vad bra med en ny volontär,verkar vara en bra människa som var klok nog att ta med en av er från katthemmet hem. Vi håller tassarna hela tiden för att era människor kommer snart. Ni ska se att de kommer i morgon. Nosbuff

  SvaraRadera
 10. Hej Jenny och Majsan. Vi håller tassarna för att du har rätt. Men vi vet också att det är jättemånga katter där ute som bara går omkring utan ett hem. Katter som elaka och dumma människor bara slängt ut. Vi hoppas vi alla får ett hem snart.

  SvaraRadera
 11. Hej Xantippa. Vad glada vi blir när nån säger att vi är fina. Det brukar blogghjälpen också säga. Hon säger t o m att jag är ståtlig och Trulsa jättegullig.

  SvaraRadera
 12. Hej Gustav. Det är särskilt snällt av dig att vika så mycket tid till att hålla tassarna för oss. Vi vet ju hur mycket annat du har att göra.

  SvaraRadera
 13. Hej Anonym. Vi tycker inte människor skulle ha så där mycket semester. De borde vara hemma och ta hand om oss katter istället. Vi ska nog jobba för att det blir lag på det!

  SvaraRadera
 14. Hej Findus, Isak och Rasmus. Ja, det är nog tur att hon har oss. Annars skulle det väl bli hur tokigt som helst här på katthemmet.

  SvaraRadera
 15. Hej Alice. Det är klart att de andra blir avundsjuka när hon säger så kloka saker på mötena, men de andra ser ju att hon är inne hos oss innan så de förstår nog varifrån det kommer.

  SvaraRadera
 16. Hej Nea theCat. Såna volontärer vill vi ha många av. Jag tror att just den här volontären ville nog ha en enda katt, men vi ska nog spana in andra...

  SvaraRadera
 17. Hej Sippo. Nu har du tur, för nu behöver du inte vänta längre på att se hur diplomet blev. Och vi måste ju erkänna att blogghjälpen inte är heltokig när hon inser vilka hon ska lyssna på och vilkas åsikter hon ska framföra.

  SvaraRadera
 18. Hej Dui och Deco. Varsågoda! Ni är värda det. Egentligen skulle vi vilja dela ut diplom till alla som deltog, men eftersom bara ett bidrag kunde vinna så blev det alltså ni som fick diplomet. Ni är så snälla som håller tassarna för oss. Det behöver vi.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland känner jag för att bara berätta nåt väldigt kort.  Ibland kan det vara kort och tråkigt, ib...