söndag 15 augusti 2010

Katterna Pelle och Trulsa berättar


Hej, det är Pelle och Trulsa på Södertälje Katthem.

Nu har det varit öppet hus här. Först var blogghjälpen och flera andra tjejer från oss på kattutställning i Järna. En av våra kompisar var med dit idag. Hon tycket inte det var så kul så blogghjälpen tog tillbaka henne innan utställningen var slut. Hon ville inte att hon skulle ha tråkigt längre.

Alla var väldigt snälla på den där utställningen och vi fick saker till katthemmet. Dessutom hade vi gjort ett lotteri. Vi hade talat om för blogghjälpen och de andra vad de skulle köpa och så gjorde de ett lotteri av det. Det var jättemånga som köpte lotter och hela lotteriet tog slut mitt på dan idag och gav en slant till oss katter.

Sen kom blogghjälpen hit och vi fick godis och sen blev vi borstade. Det var jätteskönt. Hon kunde fortsatt lite längre tyckte vi, men vi hade ju besökare också som måste tas omhand.

Sen har vi fått höra att vår kompis Snuffe fortfarande får bo kvar hos vettisen. Vi fortsätter hålla kontakt med honom i natt så att han inte känner sig ensam och rädd. Vi vet att många av hans bloggkompisar också fortsätter att trösta honom telepatiskt.

Om du vill stödja Snuffe så kan du sätta in en slant på Swedbank, konto nr 83279 9149908122. Snuffes husse har varit sjukskriven länge och då får man inte så många pengar över. Och det kostar många pengar att bo hos vettisen, trots att det inte är nåt kul.

12 kommentarer:

 1. Härligt att bli borstad! Vad bra att ni fick in pengar och saker till katthemmet på utställningen! Vi tänker på Snuffe vi med men vi har haft fullt upp med att hålla tassarna för er också. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att det gick så bra för katthemmet på utställningen, och att lotteriet var uppskattat. Det är klart, när ni hade en tass med i planeringen så måste det ju bli bra! Vi tänker på Snuffe här också, men precis som Dui och Deco skriver, så håller vi tassarna för er med. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Vilken klippa er blogghjälp är som fixar lotteri och allt annat. Fast det är ju klart att det blir lyckat när det är katter som kommit på det hela. Så vill både husse och jag tacka för det fina stödet. Vi kommer aldrig att glömma det. *sniff*

  SvaraRadera
 4. Vad kul att utställningen gick bra och att ni fick godis! Min kompis Wilma tycker också det är skönt att bli borstad, men jag är tveksam... Man kanske skall låta matte prova nästa gång om ni också tycker det är skönt. Vi sa till matte att sätta in en slant till åt Snuffe, hoppas han blir frisk snart. Och hoppas ni får era människor snart!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Håller med övriga missevänner här, mjau
  ska tassa över till Sippo, Snuffe och deras husse och ge dom en stor tröstassekram
  så Snuffe blir frisk igen.

  Tassen till er Missevänner

  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan
  http://katternasblogg.blogg.se/

  SvaraRadera
 6. Vad bra att det gick så fint att sälja lotter, förstår att det behövs många pengar till alla katterna där. Synd att det inte finns ett lotteri där man kan vinna snälla människor som tar hand om en också...

  SvaraRadera
 7. Hej DUi och Deco. Vi tycker ni är så snälla som tänker på oss. Ni kanske inte tror att vi märker det, men det gör vi verkligen. Allt känns mycket lättare när man har kompisar som stöttar en.

  SvaraRadera
 8. Hej Sippo. Det är klart vi ställer upp när det gäller att hjälp både oss själva och andra. Vi hoppas att Snuffe snart är hemma, pigg och frisk och full av bus.

  SvaraRadera
 9. Hej Findus, Isak och Rasmus. Vi blir så glada när andra tänker på oss. Det blir liksom lite lättare att vänta då. Och det är klart att lotteriet blev en succé när vi hjälpte till att ordna allt.

  SvaraRadera
 10. Hej Alice. Vi tycker du ska prova att bli borstad. Det är faktiskt jätteskönt. Vad snälla ni är som tänker på Snuffe. Han blir nog snart frisk.

  SvaraRadera
 11. Hej Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan. JAg tror det är bra ju fler som ger tröstarkramar till Snuffe. Han känner nog att vi finns hos honom hela tiden.

  SvaraRadera
 12. Hej Gustav. Det var ju en briljant affärsidé du kom fram med där. Ett lotteri där man kan vinna snälla människor som tar hand om en *klappar tassarna*. Det ska vi nog tänka närmare på.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland känner jag för att bara berätta nåt väldigt kort.  Ibland kan det vara kort och tråkigt, ib...