söndag 4 augusti 2019

Katten Isadora på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

Vet ni att det finns tvåbeningar som tycker det är OK att avliva en katt bara för att den klöser på ställen som inte passar tvåbeningarna? 

Sånt hände oss häromdagen. Nån som adopterade en katt från oss för ca 6 år sen ville avliva den av ovanstående skäl. Detta trots att de skrivit under ett avtal där man förbinder sig att lämna tillbaka katten till oss om man inte kan behålla den.

Vi fick jobba hårt för att få tvåbeningarna att ta reson, och tillsammans med ett närbeläget djursjukhus, som inte ville avliva en frisk katt, finns den nu äntligen hos oss i tryggt förvar. Varför skaffar man en katt om man är så rädd om sina möbler och annan inredning att man inte klarar av några rivmärken här och där?


16 kommentarer:

 1. Nu blev vi upprörda. Avliva f1ör lite klösmärken....då ska man verköigen inte ha någon katt eller annat djur för den delen. Tur för kissen att den är tillbaks i trygghet. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke, Molle och Mary, vi är jätteglada att f d ägarna inte lyckades sätta sin djävulska plan i verket.

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavskärare som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollstavarna, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Bindande trollformler
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. För 6 år sedan?? Började den klösa nu? Vilken tur att den har kommit tillbaka till er.
  Jag förstår mig inte på vissa tvåbeningar. Prygelstraff borde införas i vissa fall.
  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jam, jag skulle gärna prygla såna som är så dumma!

   Radera
 3. Här skiljer vi på levande och dött. De döda tingen går alltid att ersätta, men det levande skall man gärna om till varje pris, säger matte. Kurr! från Robin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klosterkatterna, jag tror att alla vettiga människor kan skilja på levande och dött. Och om det döda spelar så stor roll ska man inte ha nåt levande i närheten!

   Radera
 4. Värna om !! skulle det stå. Dumma groda... eh, padda var det visst.

  SvaraRadera
 5. Om vi jamar så här: det vi anser om sådana idioter till tvåbrningar lämpar sig inte att skriva här. Punkt! Tror ni alla förstår vad vi menar.
  Tur att kissen är i trygga och kärleksfulla händer nu.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jg fick minsann hindra blogghjälpen från att skriva ett och annat också må du tro!

   Radera
 6. Fräääääs å riiiiiv från oss x 3!! Vi är så upprörda!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, jam, det är jättebra att ni fräser allihop åt såna tvåbeningar.

   Radera
 7. En del är inte kloka! Det finns ju inte jam för det. Sådant tänker man på innan man skaffat en my familjemedlem. Morr och fräs

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, precis! Men en del har visst inte fått så mycket att tänka med.

   Radera
 8. Tycker det låter så märkligt att plötsligt, efter sex år, vilja avliva katten för att den klöser. Den måste väl ha klöst från början? Eller har det hänt någonting som fått lilla kisse att börja klösa?

  Hur det än är så låter det helt vansinnigt att avliva en katt för någonting sånt! Och att ni fick kämpa för att rädda livet på katten, trots att de skrivit under avtalet! Varför ville de till varje pris ha ihjäl katten när det bara var att lämna tillbaka katten till er? Det verkar vara helt galna människor. Vilken tur att lilla kisse slapp ifrån helvetesmänniskorna och har kommit tillbaka in i tryggheten hos er!!!

  En del människor skulle ha livslångt djurförbud.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, vi är väldigt glada över att kissen nu är hos oss. Här får han minsann klösa!

   Radera

Katten Isadora på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem. Nu har jag pustat ut efter gårdagens möte och öppet hus. Det kom många snälla volontärer på m...