torsdag 19 augusti 2010

Katterna Pelle och Trulsa berättar


Hej, det är Pelle och Trulsa på Södertälje Katthem.

Som en del av er redan klurat ut så har det hänt en jätteviktig sak i vårt liv. VI HAR FÅTT EN INTRESSEANMÄLAN!

Det är så spännande så det är inte klokt. Vi är jättenervösa för hur det ska gå med hembesöket. Det ska blogghjälpen göra i morgon eftermiddag.

Vår matte, som vi hoppas hon blir, är jättesnäll. Inte bara mot oss må ni tro. Nej, hon är snäll mot alla katter här på katthemmet, för hon har nyligen börjat som volontär.

Egentligen är vi ju jättetrötta efter allt tasshållandet för vår kompis Snuffe, så vi skulle egentligen behöva sova i natt, men det kommer nog inte bli så mycket av den varan. Först måste vi fortsätta hålla tassarna för Snuffe lite till, sen kommer vi att ligga och fundera på hur det går med hembesöket i morgon.

Ni måste lova att hålla tassarna för oss!

20 kommentarer:

 1. Åh, vad kul!Vi hoppades att det skulle vara en intresseanmälan!Härligt att hon kom nu er matte! Klart vi håller tassarna för er också! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Så snälla och rara katter måste få en snäll och rar matte. Nu tror och hoppas vi att hon har kommit! Vi håller så klart tassarna allt vad vi bara kan. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Här hålls det minsann både tassar och händer, och vi sänder massor av böner till Skaparkatten att allt går bra! STORT GRATTIS!!!

  Nosbuffar av klosterkatterna.

  PS. Det var precis den hemlisen vi hoppades på! *svansdansar* DS.

  SvaraRadera
 4. Klart vi håller tassar och tummar för att ni ska få komma hem till er matte vilken dag som helst, mjau.
  Matte håller sina *tummar* *Fniss*

  Stor tassetanke!

  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  SvaraRadera
 5. *KUUUUUURRRRRRRRRR!*
  Oj vad härligt att komma in och få läsa så fankattiska nyheter! Nu blir det inte mycket till sömn här inatt måste jag jama. Först hålla tummar, tassar och svansar för er och hembesöket imorgon, och sen hålla tummar, tassar, morrhår och svansarna för lilla Snuffe!
  Nåjam, det är värt att ligga sömnlös om ni får en ny matte och Snuffe blir frisk! Jama till blogghjälpen att hon måste rapportera på sekunden efter att hon varit på hembesöket...
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. Men äntligen GLADA nyheter! Det behövs minsann litet ljus just nu, och det här var ju riktigt, riktigt spännande och hoppfulla nyheter. Nu kan jag somna tasshållande för Snuffe, men med förväntningar om en egen matte för er. Så orolig och glad samtidigt. Och nervös. Ska bli spännande att läsa om er i morgon!

  SvaraRadera
 7. Oh, Trulsa, jag kommer att sakna your beautiful face, men jag ar ocksa SAAAAA glad och lycklig for dej och Pelle. Var radd om dej, hjartat. Din Adam

  SvaraRadera
 8. Ett jättegrattis till er. Det behövs något glädjande mitt i all sorg och bedrövelse. Ni kommer att ta jättebra tass om er människa, vi har ju märkt vilka supersnälla kissar ni är.
  Tassen på er.

  SvaraRadera
 9. Då jag håller tummarna för Snuffe får det helt enkelt bli en tåhållning för att ni äntligen ska få ett aldeles eget hem och egna matte.

  SvaraRadera
 10. Tenk va de e praktist att va katt å ha fyra tassar - då kan man hålla två för Snuffe å två för er! Å eftersom vi e sex stycken blir'e mycke tasshållning vardera...

  Conny, sekerhetskatt som har körit brummis ida!

  SvaraRadera
 11. Hej DUi och Deco. Tack för att ni höll tassarna. Det hjälpte!

  SvaraRadera
 12. Hej Findus, Isak och Rasmus.Tänka vad hållan tassar kan göra! Tack ver er alla och en snälla matte har vi fått ett hem!

  SvaraRadera
 13. Hej Klosterkatterna. Visst är vi duktiga på överraskningar! Ni kom med en, vi med en annan. Men båda betydde att katter får nya hem. Jättekul.

  SvaraRadera
 14. Hej Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan. Ja, här går det undan. Nu får ni hjälpa våra kompisar till nya hem.

  SvaraRadera
 15. Hej ALice. Vi har sagt till blogghjälpen att hon ska rapportera direkt vad som hänt efter hembesöket, och det har hon minsann gjort. Nu fortsätter vi hålla tassarna för SNuffe också.

  SvaraRadera
 16. Hej Gustav. Ja nu finns all anledning att vara både orolig för Snuffe och glad för vår del. Vi fortsätter så klart hålla tassarna för Snuffe fast vi fått ett eget hem!

  SvaraRadera
 17. Hello Adam. Kul att ha en admirer over there. Hoppas vi fortsätter ha kontakt även efter att vi flyttat. Vore jättekul om du får ihop några dollar till och kan flyga över för att träffa mig.

  SvaraRadera
 18. HEj Sippo. Tack för tassen. Vi fortsätter hålla tassarna för dig, Snuffe och husse ända tills Snuffe är färdigbehandlad!

  SvaraRadera
 19. Hej Jocke. Tår eller tummar, tassar eller klor, det spelar ingen roll. Huvudsaken är att man skickar snälla tankar till de som har det kämpigt.

  SvaraRadera
 20. Hej Conny. Visst har vi räknat ut det bra vi katter. Vi kan stödja jättemånga, och det behövs ju också. Det är många kissar som har det svårt. Men jag blev jätteimpad över att du kör brummis. Har du brummiskort?

  SvaraRadera

Katten Kendra på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Kendra på Södertälje Katthem. Idag har jag varit utsatt för grov misshandel!   Det började med att vår hälsoansvariga lyfte ner ...