tisdag 10 augusti 2010

Katterna Pelle och Trulsa berättar


Hej, det är Pelle och Trulsa på Södertälje Katthem.

Idag har det varit mycket här på katthemmet. Först var blogghjälpen här för att lämna ut en av våra kompisar. Då fick vi lite godis.

Sen var hon här på kvällen. Då hade hon och en tjej till varit på Djursjukhuset Animalen och hämtat den katt som nån dumsnut satt ut på trottoaren och som vi berättade om igår. Djursjukhuset har svårt att ha kvar katten, men vi har trollat och trollat så att den fick komma till oss, trots att vi har mer katter än vi har plats för. Nu sitter han i vår karantän. Blogghjälpen har berättat att han är jättesöt och snäll. Ingen här begriper hur man kan sätta ut en katt på trottoaren.

Ingen begriper heller att inte nån har ringt och sagt att de vill ha katten. Varför fattar inte en del tvåbeningar hur mysigt det är med katt? Vad är det för fel på dem? Tvåbeningarna alltså.
Nåjam, vi får jobba vidare på ett hem både åt oss själva och åt våra kompisar.

10 kommentarer:

 1. Det är för många fel i skallen på människor, för att man ska orka rabbla dem. Vi är i alla fall glada över att ni har koll på den lille missen. Det hade kunnat sluta så mycket värre. *ryser*

  SvaraRadera
 2. En del är riktigt dumma! Vi håller tassarna varje dag för att era människor ska komma och vi är säkra på att det är snart, för ni är ju så trevliga och kluriga katter. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Roligt att en av era kompisar fick åka till sitt eget hem idag. Hoppas att människor hör av sig om den övergivna missen, eller förstås någon av er andra kissar på katthemmet. Ibland tänker man ju till, när man sett artiklar i tidningen, och kanske blir det då av att besöka katthemmet. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Visst är det obegripligt att ingen hört av sig om den stackars missen, eller att fler hör av sig till katthemmet om er och era kompisar! Många tvåbeningar förstår inte hur bra det är att ha katt, de skulle bara veta hur härligt det är att ha en kurrande varm mjuk katt i knät....
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Mjau, vi håller med övriga missar här
  att det är konstigt att ingen har hört av sig om den där missen som blev *utkastad* på trottoaren, *Surar*
  Fattar inte att tvåbeningar kan vara så dumma och grymma mot oss katter.
  Bra iaf att ni på katthemmet kunde ta hand om den vilsne katten och låta den få komma in, tills ngn hör av sig om den, mjau
  Hoppas snart att era tvåbeningar hör av sig om er oxå, att ngn vill ha er, vore ju jätte bra för er, mjau
  Tassetass på er
  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan
  http://katternasblogg.blogg.se/

  SvaraRadera
 6. Hej Sipppo. Ja, det verkar vara många som har fel i skallen. Vi får försöka jobba vidare så att felen rättas till.

  SvaraRadera
 7. Hej Dui och Deco. Det är bra att många försöker hjälpa oss. Vi katter har ju många känselspröt, så vi känner att vi får stöd av många.

  SvaraRadera
 8. Hej Findus, Isak och Rasmus. Ännu är det tyvärr ingen som hört av sig och sagt sig vara villig att ta hand om katten på trottoaren, men vi hoppas det snart kommer många människor som vill ta hand om oss.

  SvaraRadera
 9. Hej Alice. Visst är det jättemysigt att ha en katt i knät, eller bara omkring sig. Alla katter vill ju inte sitta i knät, men är jättemysiga ändå.

  SvaraRadera
 10. Hej Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan. Vi förstår nästan inte vad man ska göra för att vissa ska förstå att vi är helmysiga. Vi kanske ska utlysa en tävling igen där alla får ge förslag på hur vi ska göra?

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag ska börja med att hälsa från Lilleman och hans kompisar som har ont i sina munnar. Efter Lille...