onsdag 4 augusti 2010

Katterna Pelle och Trulsa berättar


Hej, det är Pelle och Trulsa på Södertälje Katthem.

Idag har vi försökt ta igen oss lite. Det har varit mycket med diplomet, styrelsemötet och att blogghjälpen inte lyckades få in diplomet på hemsidan i tid. Men nu är allt klart.

Som företagare har man ju ett stort ansvar. Nu har ju Trulsa och jag inte så många anställda ännu, men det kan ju komma att ändras. Blir det många insändare så måste vi ju ta in katter som kan hjälpa till. Vi tror att det finns många kvalificerade katter här på katthemmet, så det är nog inga problem.

Däremot behövs ju förslag på insändare. Vi kommer så klart att klura ut en del
själva, men kanske vill ni andra också att vi hjälper er med era insändare. Dui och Deco har ju på förslag att ni kan vända er till oss om ni behöver hjälp och det är klart att vi ställer upp! Vi är ju professionella katter.

Det finns mycket som behöver nämnas om oss och om vår situation. Vi ska snart sätta igång.
Idag får diplomet ligga kvar på vår blogg, men vi kommer snart att ta bort det för att ge utrymme åt annat. Kanske blir det en y tävling snart? Vem vet.

10 kommentarer:

 1. Ni kan behöva ta igen er lite grann. Matte tänkte att man kanske kunde lägga förslag på insändare via länk här(i kommentarsfältet och ingen annan stans) men ni ska ju hinna med också! Vi är VÄLDIGT stolta över diplomet måste vi jama! Nu håller vi tassarna för det allra viktigaste just nu, att ni får ert hemma. Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Jag tycker ni förtjänar lite semester efter allt jobb ni lagt ner. Ni kommer bli jättebra chefer, precis som alla andra katter. Vi är ju liksom naturligt utvalda för sådana jobb, om jag så jamar.

  SvaraRadera
 3. Håller fullständigt med sippo, att ni behöver semester nu efter ert stora jobb med att välja vinnare till ert företag, mjau

  Tasskram på er missevänner
  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan
  http://katternasblogg.blogg.se/

  SvaraRadera
 4. Håller med föregående jamare att ni är värda en semester, men också massor av godis. Men framför allt är ni värda en alldeles egen smnäll människa! *tasshållning för att han/hon dyker upp snart*

  SvaraRadera
 5. Klappar i tassarna! Grattis till Dui & Deco.

  Skall fundelera lite på om jag kommer på någon bra insändare.

  Nosgos

  SvaraRadera
 6. Hej Dui och Deco. Som alltid är det vi katter som förstår vad som är viktigast i livet. Även om vår nyöppnade firma givetvis är jätteviktig, så är det ju ännu viktigare att vi får ett bra hem. Vi är så tacksamma för alla som håller tassarna för oss.

  SvaraRadera
 7. Hej Sippo. Visst är vi naturliga chefsämnen! Fast, som du säger, även chefer behöver ju lite semester ibland.

  SvaraRadera
 8. Hej Anonym. Ja vi ska nog pusta ut lite till. Det har varit ansträngande veckor. Men vi kommer snart igen!

  SvaraRadera
 9. Hej Alice. Det är snällt av dig att önska oss ett bra hem. Det är det vi vill ha helst av allt.

  SvaraRadera
 10. Hej Nea theCat. Tillsammans ska vi nog få tvåbeningar att få upp ögonen för oss katter. Det är verkligen på tiden.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag ska börja med att hälsa från Lilleman och hans kompisar som har ont i sina munnar. Efter Lille...