måndag 31 januari 2011

Katten Nikita på Södertälje Katthem bjuder in till auktion!

 Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Nu kommer det att bli spännande värre må ni tro! Jag har gjort iordning 2 paket av alla saker jag fick av snälla Wikki. Eller, inte riktigt alla saker. Några sa blogghjälpen att jag fick behålla själv.

Paket 1 innehåller: En påse med fint té i, 2 fina muggar med människogodis i, Wikkis kattgräs med instruktioner, en reflexbricka, en jättesnygg väska fast det är hästar på den, kattgodis. Sen tycker ju jag att jag vill ge nåt själv också så jag har lagt med en boll och en nyckelbricka. Jag hade tänkte lägga till en spik också, men blogghjälpen tyckte vi kunde spara den.Paket 2 innehåller: ett fint örngott med kattmotiv, 2 påsar kattgodis, Wikkis kattgräs med instruktioner, en jättefin målad kattskylt i trä, en WC-skylt i metall, ett stort kaffepaket och en jättefin burk till kaffet, en reflexbricka. Även här har jag lagt till en boll och en nyckelbricka som jag köpt för egna pengar. Vi kom överens om att spara på spiken här också.
 
 
Om ni vill bjuda på ett av elelr båda paketen, så gör ni det genom att skriva det i en kommentar. Man får bjuda till och med onsdag kl 24.00. På torsdag kommer jag tala om vem som vann. Sen sätter man in pengarna på Södertälje Katthems konto (38 93 41 - 9) ock skriver "Paket 1 eller 2. Sen kommer blogghjälpen att skicka paketen till de som bjudit mest. Enkelt va? Och vet ni, som vanligt när man skäner pengar till ett katthem så försvinner inte en massa pengar till adminsitration och annat tokigt. Vi katter får varenda krona!

25 kommentarer:

 1. Vilka fina paket. Det där med spiken tyckte jag var en jättefin gest av dig. Man hade ju kunnat använda den till att.. uh, den hade nog varit bra till nånting.

  ===Men om jag börjar då med att 50kronor för PAKET 2.===
  Eller är det oförskämt lite? *orolig* Jag kan inte sånt här... *darr på läppen*

  SvaraRadera
 2. Hej Nikita,
  Så kul med lite action..
  Sambo och Roxy bjuder gärna 100 kr på paket nummer 1.
  Håller tassarna att någon bjuder över så att vi kan fortsätta buda!

  SvaraRadera
 3. Hej Nikita!
  Först vill jag tacka så mycket för alla fina jam från dig nu när jag är sjuk igen. Det hjälper både mig och matte fantasstiskt mycket.
  Sedan bjuder jag 100 kronor för paket 2.
  Nu har jag bara två saker kvar att jama:
  1. Sippo - 50 kronor är inte alls för lite!
  2. Spiken var en superbra idé men när man tänker efter så är det alltid bra med en spik i huset. Så det var ändå bäst att behålla den, tycker matte och jag.
  Tassklappar

  SvaraRadera
 4. Jag bjuder 150 kronor för paket 2. Det är ju jättefina paket båda två. Du är snäll som inte behåller allt kattgodiset själv!

  SvaraRadera
 5. Jättefina paket, båda två! Vi bjuder 150 kr för paket 1 (gladsvans i vädret). Kanske ger vi oss in i leken om paket 2 så småningom? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Vi klosterkatter bjuder 20 kronor för spiken! Det blir en jättefin present till gammelmatte när hon fyller år i februari...

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 7. Hm, nu funderar även vi på att bjuda på spiken. Måste bara komma på var vi skulle ha den i så fall.

  SvaraRadera
 8. Vilka fina paket, vi bjuder 200 kr på paket 1.Nosbuff

  SvaraRadera
 9. 200 kr bjudet för paket 2. *viftar med morrhåren* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 10. om bara matte kunde överlista "profil-frågan" i kommentarsfältet, skulle vi bjuda 225 kr på paket ett!! hälsar Sambo och Roxy

  SvaraRadera
 11. Fina paket :-) Vi bjuder:
  300 kr för paket 2

  SvaraRadera
 12. 250 kronor bjudet för paket 1. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 13. Sippo, visst var det en bra idé med spiken? Och det är jättebra att nån börjar med nåt på en auktion. 50 kronor är jättebra att börja med för så kan andra se om de vill bjuda mer.

  SvaraRadera
 14. Sambo och Roxy, det är jätteroligt med auktioner. Nu är det nån som bjudit över 100 kronor, så ni får gärna fortsätta om ni vill.

  SvaraRadera
 15. Frasse, först vill jag jama att vi blev så glada i morse när vi läste att du är hemma igen. Hoppas allt blir bra nu. Idag kan du läsa mer om auktionen om du vill.

  SvaraRadera
 16. Gustav, vad snällt att du bjuder på paket 2. Wikki har skänkt jättefina saker. (Kanske hade jag behållt lite mer godis om inte blogghjälpen hade sagt att vi skulle auktionera ut det).

  SvaraRadera
 17. Findus, Isak och Rasmus, vad kul att ni bjudit tre gånger redan! Man får bjuda hur många gånger som helst.

  SvaraRadera
 18. Imma och Klosterkatterna, det var väldigt bra att ni bjöd på spiken. Ni kan läsa mer om den i dagens blogg.

  SvaraRadera
 19. Sippoen spik kan man ha nästan var som helst. Jag kan skicka med en bit snöre också så kan du hänga upp den på väggen!

  SvaraRadera
 20. Dui och Deco, vad kul att ni är med och bjuder. Vi får se hur det går i slutänden. Det är lång tid kvar att lägga bud om man vill.

  SvaraRadera
 21. Sambo och Roxy, på nåt sätt har ni nog överlistat "profilfrågan" för er kommentar kommer ju in. Annars säger blogghjälpen att man ska skaffa ett Google-konto, så går det visst lättare. Fast om det är väldigt krångligt kan man alltid skicka ett mail till info@sodertaljekatthem.se och skriva att man vill lägga ett bud på auktionen så kan blogghjälpen lägga in den kommentaren här.

  SvaraRadera
 22. Kattfamiljen, just nu har ni högsta budet på paket nr 2. Jättespännande, tycker jag.

  SvaraRadera
 23. FIndus, Isak och Rasmus, vad snälla ni är som lägger bud igen. Jag hoppas många kommer att lägga flera bud innan auktionen är slut.

  SvaraRadera
 24. Vi bjuder 300 på paket 1...och 300 på paket 2

  Indra och Bastian

  SvaraRadera
 25. Vi bjuder 400 kr för paket 1 säger matte här hemma..

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som jag började berätta i förra inlägget så är jag och Fenja tillbaka på katthemmet. Jag är rädd o...