torsdag 27 januari 2011

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Oj, oj, oj, idag har det varit fest här må ni tro. Vi fick ett paket från Wikki med MASSOR av grejer i.

Det är nog första gången i världshistorien man haft nytta av att blogghjälpen missuppfattar allt som går att missuppfatta.

Det var nämligen så att Wikki hade auktion och behållningen för de saker som auktionerades ut gavs till olika katthem, bland annat Södertälje Katthem.

Det tyckte ju blogghjälpen var väldigt snällt, men hon trodde att hon skulle få det tépaket som lottades ut också. Jag menar, hur knäpp får man bli?

Nåjam, när Wikki förstod att blogghjälpen inte fattat nånting, så lovade hon skicka ett paket med grejer till oss. Det kom fram häromdagen och nu har blogghjälpen öppnat det. Det fanns reflexbrickor, kattleksaker, kattgräs, kattgodis, téförpackning, kaffe + kaffeburk, en jättefin väska, ett örngott med kattmotiv på, 2 fina muggar med människogodis i bland annat. Men det som jag tyckte var allra finas var två myntapåsar! Jag blev alldeles till mig av dem och varken hörde eller såg nåt annat. Om blogghjälpen får till det med överföringen ska ni få se en filmsnutt om det.

Sen kanske, kanske jag fick en intressenamälan idag, men jag bar mig lite dumt åt när min husse skulle ta mig i famn. Jag är ju inte så van vid att bli kelad med, så jag var inte så tillgänglig som blogghjälpen har sagt att jag ska vara. Han som besökte mig skrev intresseanmälan både på mig och en av mina kompisar, men han vill bara ha en katt. Vi får se hur det går.

13 kommentarer:

 1. Oj, oj, vilket paket! Förstår att du och de andra blev lyckliga! Jag skulle också uppskattat myntapåsarna mest, åtminstone till en början. Att få ta sig ett myntarus emellanåt borde tillhöra de kattliga rättigheterna.
  Och så spännande att det kom en människa till dig. Men det måste ju stämma så att ni båda gillar varann. Jag hoppas förstås att det här är DIN människa!

  SvaraRadera
 2. Så mycket roligt det fanns i snälla Wikkis paket! Myntapåsarna blir alldeles säkert en favorit. Vi brukar bli alldeles till oss i pälsen när matte tar fram myntade leksaker. Vilken fin nyhet att du har fått en intresseanmälan. Vi förstår att det kanske är ovant med nya människor. Hos oss är det bara Rasmus som är jätteframåt när besökare kommer, så vi katter är olika. Vi hoppas att du och hussen fastnar för varandra, men även om det skulle bli din kompis så är det också positivt - en hemlösing som får en egen människa och ett hem. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Vilken fest ni ska ha! Du förtjänade verkligen att få nosa på lite myntapåsar. Du får se det som en betalning för dina fankattiska idéer du kommer med.

  Så håller vi tassarna för att det var din människa som kom idag, fast han inte riktigt förstått det än själv.

  SvaraRadera
 4. Vilket paket!Wikki är toppen! Ni MÅSTE plantera kattgräset fort, det är så gott! Vi håller alla tassar och tummar som finns hos oss för att det är din husse som har kommit. Vi kan ju hoppas att han kommer på att två är ännu bättre än en.Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Paket och paket...
  Var han snäll?
  Hade han snälla ögen?
  Tog han i dig varsamt när han försökte lyfta dig?
  Hade han godis?

  Nu håller vi alla tassar och klor att det är DIN människa!
  Nosbuff!

  SvaraRadera
 6. Oj vilket roligt paket! Wikki är bra snäll! *kurr*
  Vad roligt med en intresseanmälan! Men håller med Måns och Max - det viktigaste: Vad tyckte du om honom? Verkade han snäll? Sen tycker jag inte du skall känna dig dum för att du reagerade när han försökte ta dig i famnen, själv vill jag gärna lära känna en tvåbening innan jag blir så intim med någon! Lite klapp och nosbuff går väl an i början, men försöker nån med något mer fräser jag ifrån. Nån måtta får det vara...
  Vi håller tassarna hårt, hårt, hårt för att det är en snäll tvåbening som förstår att du behöver tid och massor av kärlek!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 7. Gustav, det här var nog första gången jag myntarusade. Men om jag får bestämma var det inte sista!

  SvaraRadera
 8. Findus, Isak och Rasmus, det var jättemånga fina saker vi fick av Wikki. Sen får vi se hur det går med intresseanmälan. Det är viktigt att vi gillar varandra och att han har förståelse för att jag behöver lite tid på mig för att våga visa att jag gillar honom.

  SvaraRadera
 9. Sippo, ja det var verkligen en toppenfest. Vi får se hur det blir med intressenamälan. Jag håller tassarna för att det blir jag och att husse ger mig lite tid att visa vem jag egentligen är.

  SvaraRadera
 10. Dui och Deco, jag ska be blogghjälpen om hjälp med planteringen. Tänk om det är lika gott som mynta!

  SvaraRadera
 11. Max och Måns, visst är paketet inte lika viktigt som min eventuellt blivande husse. Men det är ju viktigt att jag får en människa som förstår att jag behöver lite tid på mig. Vi får se hur det går.

  SvaraRadera
 12. Alice, det kan ju vara svårt för en tvåbening att förstå att jag är lite reserverad i början, när min kompis hoppas upp i famnen och börjar tokkurra utan att blinka. Vi för se hur det går.

  SvaraRadera
 13. Mjau Nikita, vet du vad, jo matte har varit på kattutställning utan oss, *SUCK* och matte träffade Blogghjälpen där sa hon, så vi förstår inte varför vi inte fick följa med, när det fanns andra katter oxå där att jama med, förstår du det, Nikita?
  Visst är det konstigt sätt dom där tvåbeningarna har?

  Så hoppas vi i det längsta, att det ngn dag kommer en tvåbening som vill ha dig oxå, kära Nikita, så fin som du är.
  Vi håller tassarna hårt för dig.

  Matte fick iaf två myntapåsar med sig hem till oss, och det gillade vi ju förståss.

  Tassekram, Nikita

  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag ska börja med att hälsa från Lilleman och hans kompisar som har ont i sina munnar. Efter Lille...