måndag 3 januari 2011

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Det var skönt att få vila ut efter filminspelningen igår. Man måste ju vara på helspänn hela tiden när kameran går. Annars kan stora konstnärliga värden gå förlorade. Det är viktigt att man lyckas förmedla rätt budskap till sina fans.


Idag har jag diskuterat med mina burkompisar om de tycker jag ska skaffa mörka solglasögon nu när jag kanske blir filmstjärna. De tycker jag ska göra det om jag hittar några i lagom storlek för en katt. Sen har vi också diskuterat vilken tass jag ska använda för attegrafer. Det blir antagligen höger framtass.

Sen till den viktiga frågan om gasch. Det bästa vore väl att först kräva en eller ett par tvåbeningar som ger mig ett hem. Sen måste man ju diskutera godisgasch också. Ja, det är mycket att fundera över nu. Berättar mer i morgon.

10 kommentarer:

 1. Du gör helt rätt i att vila ut efter gårdagen. Jag tycker faktiskt nästan du borde få en privat klätterställning med värmefläkt, så du kan ligga där och hålla dig i trim.

  Mörka solglasögon skulle vara tufft, även om de skulle dölja dina fina ögon. Så kanske du kan sätta en sån där stämpel på högertassen. Då behöver du bara stampa till för att skriva en snygg tassograf.

  SvaraRadera
 2. Vi vill gärna se dina vackra ögon så du kan hoppa över solglasögonen. Verkar vara ett rimligt gasch, hoppas att de är på ingång nu dina tvåbeningar och godis är ju självklart! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Jag håller med föregående jamare, vi vill ju se dina fina ögon! Tvåbeningar i gasch vore ju jamarbra! Det håller vi tassarna för! Idag fick vi er fina almanacka på posten. Det var verkligen fanKATTiskt fina bilder på dina kompisar!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Först och främst, vad snygg du är på filmen! Fast den var i kortaste laget, tycker jag, även om jag förstår att du inte kunde ställa upp på mer innan avtalen var klara. Det var ädelt att alls ställa upp på så lösa boliner, utan att veta något om vad du ska få ut av det hela. Dina krav är högst rimliga. Hoppas särskilt på att dina tvåbeningar är på ingående snart!

  SvaraRadera
 5. Klokt att ta det lugnt och fundera över gaschet i lugn och ro. Man vill ju inte göra något förhastat! Vi instämmer med övriga jamare, helst vill vi kunna se dina fina kattgröna ögon, utan solglasögon i vägen. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Sippo, privat klätterställning! Med värmefläktvilken lyx, ska genast tala med blogghjälpen. Bloggis *ropar*

  SvaraRadera
 7. Dui och Deco, det är många som sagt att jag inte ska ha solglasögon för min fina ögons skull. Så det blir nog inga.

  SvaraRadera
 8. Alice, vad kul att ni tyckte om almanackan. Vi tycker också den är jättefin.

  SvaraRadera
 9. Gustav, jag litar ju något sånär på blogghjälpen. Tror inte hon vill lura mig, det var därför jag ställde upp. Fast bara på en kortfilm. Jag har klart och tydligt jamat att för långfilmer gäller andra villkor!

  SvaraRadera
 10. Findus, Isak och Rasmus, projektet solglasögon är nu helt avskrivet! På allmän begäran.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som jag började berätta i förra inlägget så är jag och Fenja tillbaka på katthemmet. Jag är rädd o...