tisdag 4 januari 2011

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Tänk att det för med sig så mycket att vara filmstjärna. Det hade jag aldrig trott.


Nu har i alla fall mina fäns avrått mig från att skaffa solglasögon, eftersom de vill se mina fina ögon. Som ansvarsfull filmstjärna måste man naturligtvis gå sina fäns tillmötes, så det blir inga solglasögon.

Sen är det ju väldigt glädjande att de som läser min blogg verkar ha stor förståelse för att jag bara kunde ställa upp på en kortfilm innan avtalet med blogghjälpen är klart. Det är ju väldigt mycket att tänka på, eftersom jag ju inte har varit filmstjärna förut. Och, tassen på hjärtat, jag börjar undra om blogghjälpen har nån erfarenhet som filmstjärneagent heller.

Mer i morgon.

12 kommentarer:

 1. Nä, jag tycker hon verkar oerfaren, eftersom hon bara filmar sådär utan att ha avtalet klart först. Det är ju tämligen basic att man först gör upp om villkoren INNAN man filmar. Å andra sidan ger det dig en bra förhandlingsposition!

  SvaraRadera
 2. Så vacker du är på film också Nikita :-)
  Du kommer bli en utmärkt filmstjärna.

  Sv:
  Ja Pilsner och hennes husse tycker nog väldigt mycket om varandra :-) Hon var verkligen överlycklig över att få vara med husse igen.

  SvaraRadera
 3. Jag håller med Gustav om att du har en bra förhandlingsposition. Du kan nog kräva en och annan flundra plus lite dentisar.

  SvaraRadera
 4. Klokt beslut! Men vi ser gärna mer när du förhandlat klart. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Det är bra att du förhandlar ordentligt innan! Jag tror inte heller att blogghjälpen har så stor erfarenhet av att vara filmagent, men du är ju en så klok misse att du kan ge henne en hjälpande tass om det behövs.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. Det ska bli så spännande att se dig i nästa roll. Eller så kanske det blir en dokumentär? "Nikita flyttar in". Så får vi se vad du och dina kompisar gör. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Gustav, ja hon är ganska amatörmässig, men rätt snäll i alla fall. Man får ha överseende.

  SvaraRadera
 8. Kattfamiljen, tycker du att jag är en vacker filmstjärna? Vad kul.

  SvaraRadera
 9. Sippo, jag ska nog förhandla mig till både det ena och det andra må du tro. Jag ligger och tänker ut saker och har en lång lista med krav nu.

  SvaraRadera
 10. Dui och Deco, ja, jag hoppas jag får igenom mina krav snabbt, så det kan bli fler filmer.

  SvaraRadera
 11. Alice, det är klart att jag hjälper henne, men det känns ju lite konstigt att förhandla med sig själv. Fast det kanske blir så i alla fall.

  SvaraRadera
 12. Findus, Isak och Rasmus, vilken bra ide *skriver: Nikita flyttar in*. SKa lägga det på minnet!

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Vi börjar vänja oss lite långsamt vid att vara tillbaka på katthemmet. Vi gillar inte att visa oss...