fredag 21 januari 2011

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Visste ni att den här försäkringsbranschen är riktigt knepig? Nu har jag ju varit försäkringsagent i nästan 2 dagar och jag fattar fortfarande nästan ingenting. Till exempel: varför ska vi katter som inte har nån egen människa behöva betala för att vi ska få stickisvård av en vettis? Sånt borde försäkringsbolagen stå för, tycker jag. Men det gör de inte. Jag får nog börja ta dem i örat och förklara hur saker och ting borde fungera!


Sen tycker jag att ALLA försäkringsbolag kunde skänka åtminstone 1 krona av alla kunders premier de får in till ett katthem. Det skulle bli många pengar det.

Jag tror att det här kanske är sista helgen som försäkringsbolagen kan sitta där och tro att de kan göra som de vill med sina pengar. De vet nog inte om ännu att katten Nikita på Södertälje Katthem har kommit in i bilden!

16 kommentarer:

 1. Men vilken toppenidé! Tänk 1 kr från varje premie, det måste ju räcka till många katters vård. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Matte tycker också försäkringar är krångliga, så det behövs nog en klok katt som du som kan reda ut allt och komma med en massa förbättringar. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Nä det vet de inte ÄN!
  Visste de det, skulle de sitta med morrhårsdarr och svanen mellan benen!

  SvaraRadera
 4. Undra vad de skulle säga om du gjorde en blixtinspektion? Jag tror de skulle bli jättenervösa inför en sån ståtlig och kunnig katt som dig.

  Det där med att skänka en krona var ju en jättebra idé. Jag tycker faktiskt att vi ska kontakta ett försäkringsbolag med den idén.

  SvaraRadera
 5. Applåder och visslingar! Vilket jamarbra förslag! Så bestämmer vi!

  SvaraRadera
 6. Jamar som katten Gustav: Applåder och visslingar, så jättebra idé du har, Nikita.
  Tycker att alla vi katter borde gå samman till ngt försäkringsbolag och jama med dom, så kanske dom begriper lite mer iaf.

  Tass tass
  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  SvaraRadera
 7. Jamarbra ide! Tänk att det skulle vara så besvärligt med försäkringar, men du är en sån klok misse att du säkert kommer på en bra lösning!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 8. Majsan tycker att du har en toppenbra idé! Men det kunde gått och väl kan läggas på en tia på alla försäkringar! Va mycket pengar katthemmen skulle få!
  Du är så söt och klok Nikita...
  Synd att du bor så långt bort...
  Hade varit kul att träffa dig, matte instämmer också.
  "nosbuff"

  SvaraRadera
 9. Dui och Deco, jag ska skaffa mig en stor räkningsmaskin sen ska jag räkna ut precis hur mycket godis, mat och annat det kommer att räcka till!

  SvaraRadera
 10. Findus, Isak och Rasmus, säg till matte att hon ska vänta tills jag är utbildad försäkringsagent, för då kommer det bli busenkelt med försäkringar.

  SvaraRadera
 11. Max och Måns, precis! De skulle inte få en lugn stund på hela helgen.

  SvaraRadera
 12. Sippo, problemet är ju bara tt jag sitter på ett katthem och har lite svårt att kunna tassa över till försäkringsbolaget och lägga fram mitt förslag. Får se om det går att få hjälp nånstans.

  SvaraRadera
 13. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan, ja försäkringsbolagen behöver minsann all hjälp de kan få för att förstå var de ska skicka pengarna.

  SvaraRadera
 14. Alice, jag kommer nog på nåt bra. Sen gäller det att få försäkringsbolagen att gå med på mina braiga förslag också!

  SvaraRadera
 15. Weronica och Majsan, tänk om vi skulle få en hel guldpeng för varje försäkring! Jamarns vad mycket påengar det skulle bli.

  SvaraRadera

Katten Kendra på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Kendra på Södertälje Katthem. Idag har jag varit utsatt för grov misshandel!   Det började med att vår hälsoansvariga lyfte ner ...