torsdag 20 januari 2011

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Idag har jag varit försäkringsagent. Jag vet inte riktigt vad det innebär, men eftersom några av mina bloggkompisar sagt att det finns nåt som heter försäkringar som man kan bli fadder för på katthememt, så var jag ju tvungen att undersöka det.

Nu var det ju inte helt lätt att bli försäkringsagent, så jag måste undersöka lite till innan jag kan återkomma med hur vi ska göra.

Annars kan jag berätta att det har varit öppet huse men det har inte blivit nåt godis. Det är märkligt att det ska vara så svårt att fixa till lite dentisar till oss. Måste ta upp det med blogghjälpen i morgon.

16 kommentarer:

  1. Vad mycket du får prova på! Nyss var du filmstjärna och nu försäkringsagent *imponerad* I väntan på en egen familj att ta hand om, får du i alla fall uppleva många spännande saker.

    SvaraRadera
  2. Jamar med Gustav - du skaffar dig verkligen fina meriter! Låter väldigt fiffigt med fadder-grejen, efter min sjukdom vet jag hur viktigt det är att vara försäkrad.
    Håller tassarna att det ordnar sig med dentisarna.
    Tassklappar

    SvaraRadera
  3. Försäkringsagent? *stora ögon* Vad duktig du är! Hoppas ni kommer på nån fiffig lösning! Men att ni inte fick godis, när det var öppet hus och allt. Du får allt jama lite förstånd med blogghjälpen.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  4. *FNISS* ´Det är bra att du tar reda på vad den där *försäkringsgrejen* innbär, så kanske dom som kommer och hälsar på er där på katthemmet, förstår att du kan en hel del om det ena och det andra.
    DÅ om inte förr, så MÅSTE du ju få komma till eget hem när tvåbeningarna sedan upptäcker hur duktig du är på att ta reda på saker och ting, mjau.
    Du kommer att tassa långt då.
    Är oxå imponerad att du verkligen jobbar på.

    Hoppas ni får några dentisar i morgon när blogghjälpen kommer till er igen.


    Tassetass
    Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

    SvaraRadera
  5. Du har verkligen fullt upp! Försäkringsagent´, det lät som det är något viktigt. Ni bör få extra dentisar imorgon istället. Nosbuff

    SvaraRadera
  6. Oj, det låter verkligen spännande. Du får berätta för oss sen vad en sån får jobba med. Du har verkligen många morrhår i luften.

    SvaraRadera
  7. Det lät väldans spännande och ansvarsfullt. Är det en sådan agent som får ha en massa spännande tekniska prylar, som den där Jamaren Bond? I vilket fall är det ju ett mycket viktigare arbete som du utför som agent. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  8. Oj då Nikita - jag håller verkligen med övriga kommentarer om att det blir en diger lista på saker du kan när du får ett eget hem. Du är ju verkligen duktig och kommer att bli en stor tillgång till dina nya mattar/hussar. För att inte tala om hur vacker du är och så kloka ögon som du har!

    Nospussar

    SvaraRadera
  9. Gustav, ja det gäller att förkovra sig medan man har tid.

    SvaraRadera
  10. Frasse, det är jätteviktigt att vi katter är försäkrade. Om du har några problem med din försäkring får du gärna rådfråga mig,

    SvaraRadera
  11. Alice, när man är försäkringagent behöver man ju mycket extra energit - helst i form av dentisar.

    SvaraRadera
  12. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan, det är verkligen konstigt att tvåbeningar inte förstår att de behöver en katt av alla möjliga orsaker. Hoppas det snart kommer nån som behöver en försäkringsagent

    SvaraRadera
  13. Dui och Deco, precis vad jag har jamat till blogghjälpen - extra dentisar var ordet!

    SvaraRadera
  14. Sippo, jag ska bara sätta mig in lite mer i jobbet, sen ska jag berätta vad jag gör.

    SvaraRadera
  15. Findus, Isak och Rasmus, inte för att jag är den skrytsamma typen, men James Bond får nog anses som en amatör på försäkringsagentområdet. Där är jag prinsessa!

    SvaraRadera
  16. Gammelmatte Gitte, nu blir jag nästa genererad, eller vad det heter. Tycker du verkligen att jag har vackra ögon? Man kanske får det om man jobbar med många olika saker?

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...