söndag 9 januari 2011

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Nu har vi haft öppet hus igen. Det var några människor här och tittade på oss, men ingen fastnade för just mig. Blogghjälpen sa att det inte gör nåt, huvudsaken är att vi hittar rätt människa så småningom. Det kommer vi att göra säger hon.


Annars har jag haft fullt upp med att tänka på vad jag skrev om igår, nämligen att katthem i Sverige skulle börja samarbeta. Det blir nog ingen lätt uppgift, för nästan alla katthem i Sverige drivs ideellt, och det är svårt att få tid för alla som arbetar på katthemmen att börja tänka ut hur vi skulle kunna samarbeta. Men jag tror det går.

Fast det kanske tar lite tid. Men ni som följt min blogg vet ju att jag är inte den som ger upp i första taget.

8 kommentarer:

 1. Dina människor kommer, en del är bara lite segare än andra. Vi tycker att ditt förslag om att alla katthem ska sammarbeta är jättebra. Hoppas verkligen att det går att få till.Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Så klok som du är kommer du säkert på jättebra ideer om hur det skall fungera! Det vore jamarbra för alla oss katter om de samarbetade.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Vilka underliga besökare som inte fastnade för dig. Men vi ser med spänning fram emot din plan att få alla katthem och samarbeta.

  SvaraRadera
 4. Rätt vad det är så kommer besökare som har ögonen öppna för en fin, svart kisse. Tills dess har du massor av saker att planera, det hör vi. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Dui och Deco, jag hoppas också att det går att få igång ett samarbete mellan katthemmen. Det skulle jag och alla andra hemlösa katter tjäna på.

  SvaraRadera
 6. Alice, jag tror också det vore Vi får se om jag lyckas få igång nåt.

  SvaraRadera
 7. Sippo, visst är det underliga människor? Men det finns andra också, säger blogghjälpen.

  SvaraRadera
 8. Findus, Isak och Rasmus, det är jättemycket att göra här, så jag är inte sysslolös.

  SvaraRadera

Katten Kendra på Sädertälje Katthem berättar

Hej, det är Kendra på Södertälje Katthem. Idag är det lördag igen. Det betyder Öppet Hus. Även om jag kanske inte visar mig så mycket så tyc...