fredag 14 januari 2011

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Har just fått beskedet att Tilda har blivit befriad från sina plågor och att hon nu blivit varmt mottagen av Skaparkatten. Kvar är hennes ungar, Tiss och Tass. Nu b

ehöver de ett hem. Kan du hjälpa dem, eller känner du nån som kan?

I väntan på det kommer de att få min award som jag hade tänkt skicka telepatiskt till Tilda. Hon kommer också få en award som jag skickar via Skaparkatten.

Säg till om du vill vara med på awarden jag skickar till Tiss och Tass.

10 kommentarer:

 1. Vi blev alldeles tårögda när vi nyss läste om Tilda och såg bilden på Wikkis blogg. Så tråkigt att det inte gick att rädda den fina kattmamman, *sniff* Så bra att hennes ungar ändå har fått komma in och få hjälp. Självklart vill vi vara med på awarden som de ska få. Sov så sött, Tilda. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Men vad är det du jamar om, Nikita?
  vi måste genast gå till skaparkatten för att läsa, måste ha missat det, :(
  klart vi vill vara med på AWARDEN som dom ska få.
  Sov så sött lilla Tilda

  Kramtass

  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  SvaraRadera
 3. Så sorgligt att någon ska behöva lida så...stackars lilla katt *gråter* Och jag vill förstås fortfarande vara med på awarden...måtte ungarna få det bra i livet...

  SvaraRadera
 4. Vi vill också vara med. Vila i frid lilla Tilda.

  SvaraRadera
 5. Vi vill också vara med! Stackars lilla Tilda! Ingen katt skall behöva lida så! *gråter* En liten tröst är att hon fick känna värme, kärlek, fick äta sig mätt och veta att hennes ungar var trygga innan hon somnade in.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. Findus, Isak och Rasmus, eftersom Tilda var så sjuk, inte bara i örat utan även i hjärtat och andra stället, så har hon det bättre där hon är nu. Hon blir väl omhändertagen av Skaparkatten och de andra katterna där.

  SvaraRadera
 7. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan, alla mina bloggkompisar kommer att vara med på awarden till Tilda. Det vet hon om.

  SvaraRadera
 8. Gustav, det händer små tragedier i det tysta hela tiden. Ibland händer också roliga saker. Jag hoppas att Tildas ungar får ett riktigt bra hem, det vore både de och Tilda värda.

  SvaraRadera
 9. Sippo, ni är självskrivna, det vet Tilda redan.

  SvaraRadera
 10. Alice, jag tror att Tilda höll ut bara för att se att hennes ungar fick det bra. Hon hade nog somnat in tidigare om hon inte kämpat så för dem.

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Vill berätta att de flesta av oss mår mycket bättre. Jag har ju inte varit förkyld alls, men av de s...