söndag 16 januari 2011

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Igår var ingen rolig dag. Det kändes tungt att ta farväl av Tilda, men idag känns det bättre. Jag vet att vi alla bloggkatter gjort vad vi kunnat för henne. Idag har jag skickat hennes bild till lite olika tidningar med lite text och bett de ta in det. Vet inte om nån gör det, men jag tycker att en bild säger mer än 1000 ord, och om det kan få åtminstone NÅN att fatta att man inte kan hantera katter hur som helst, har jag ju i alla fall åstadkommit något.


Idag har det varit öppet hus. En tjej var inne och hälsade på mig. Blogghjälpen sa till henne att jag var en jättefin katt, som bara hade lite svårt att sälja mig. Men den här tjejen kunde inte bestämma sig. Hon tittade på alla möjliga kompisar, men skrev ingen intresseanmälan på nån av oss. Hon sa att hon skulle komma tillbaka.

När hon gått kom blogghjälpen till mig och gav oss lite godis och sa att även om inte den här personen är intresserad, så jobbar vi vidare. Precis som vi sagt. Det låter bra, tycker jag.

12 kommentarer:

 1. Hoppas att tidningarna tar in din insändare. Om de inte gör det, då är de tokiga i skallen.

  Hoppas att den där tjejen kommer tillbaka och tittar lite extra på dig. *blink*

  SvaraRadera
 2. Vad bra att ni skickat bild och text till flera tidningar som ni så klokt jamar, bara NÅGON fattar. Vi håller alla tassar vi har för att din människa ska komma snart. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Bra tänkt, det där med insändaren. Nog måste bilden gå rakt in i hjärtat på folk? Blogghjälpen har rätt i det hon säger, om att jobba vidare i lugn och ro för att ordna ett hem. Kanske kommer tjejen tillbaka, kanske inte. Men det är bättre om hon tänkt igenom detta med att få hem en fin katthemskatt ordentligt, än att hon bestämmer sig för fort. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Vilken jamarbra ide att skriva till tidningarna! *klappar tassarna* Hoppas de skriver en artikel! Hoppas tjejen kommer på hur bra det är att vara kattägd. Men som några jamat tidigare, det är bättre att vänta på en tvåbening som är riktigt säker än att få en som är osäker och sen ångrar sig.
  Vi håller som vanligt tassarna för dig!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Så bra du jamar Nikita, om bilder till olika tidningar, mjau
  Hoppas och åter Hoppas vi att du i framtiden oxå, fina Nikita, får ngn att ta hand om.
  Bättre att dom tänker igenom helt och hållet, Än att du kanske måste lämnas tillbaka till katthemmet.

  Många jamrtänkande på dig du fina katt.

  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  SvaraRadera
 6. Åh jag håller tassarna för att hon funderar jättefort och bestämmer sig för en svart skönhet som heter Nikita!

  Nosgos

  SvaraRadera
 7. Sippo, jag börjar nästan tro att tidningarna är tokiga i skallen, för jag har inte hört nåt än.

  SvaraRadera
 8. Dui och Deco, jag tycker att även tvåbeningar som inte tycker om katter måste reagera när de ser bilden på Tilda. Annars måste det vara nåt fel på dem.

  SvaraRadera
 9. Findus, Isak och Rasmus, ni säger precis som blogghjälpen - det är bättre att hon tänker efter ordenligt innan hon bestämmer sig. Vi får se hur det går.

  SvaraRadera
 10. Alice, jag håller tassarna för att tidningarna tar in bild och text på Tilda. Hon är värd att man uppmärksammar hennes öde.

  SvaraRadera
 11. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan, det är precis så blogghjälpen säger. Det är inte roligt att behöva komma tillbaka till katthemmet. Då är det bättre att vänta på sin människa lite till.

  SvaraRadera
 12. Nea, vi får se hur det blir. Blogghjälpen säger att blir det inte hon blir det nån annan, tids nog.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som jag började berätta i förra inlägget så är jag och Fenja tillbaka på katthemmet. Jag är rädd o...