söndag 23 januari 2011

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Idag har jag inte jobbat nåt mer med försäkringen. Det är ganska krävande jobb som ni förstår. Dessutom har jag haft tassarna fulla med öppet hus.


Det var en del besökare här, men mina människor kom inte. Fast det hände andra trevliga saker. Först kom en av de snälla tjejerna in till vår bur med en ask i handen. Det luktade väldigt gott om den där asken. Så öppnade hon den och där inne fanns fullt med skinkskivor! Vi fick smaka flera bitar var. Som vanligt fick vi inte så mycket som vi ville, men gott var det i alla fall.

Sen efter en lång stund kom blogghjälpen med en pytteliten ask. Där hade hon några ynka godisar som vi också fick smaka. Fast det är märkligt hur snål tilldelning det är på godis. Jag tycker vi skulle fått både hela asken med skinka och det lilla som fanns i blogghjälpens ask, men inte då. Nä, det skulle räcka till alla kompisar också. Nåjam, vi fick vara nöjda med det vi fick, som vanligt.

12 kommentarer:

 1. Nämen har ni haft fest? Tänk den som blev uppassad på det där sättet. Eller vänta, det blir jag ju. *tassen för ansiktet* Men jag håller med om att tilldelningen av godis är i snålaste laget. Det verkar vara så hos alla mina vänner.

  SvaraRadera
 2. Du ska se att dina människor kommer snar nu. Tröstbuff. Det är snålt med godis här med så man får njuta desto mer av det man får. nosbuff

  SvaraRadera
 3. Privatliv och tillgängligheten på godis!
  Absolut 2 saker som måste upp högr på agendan!
  Nosbuff

  SvaraRadera
 4. MEN Nikita, vad är det du jamar om, var det ingen som ville ha dig denna gång heller, *SUCKJAM*
  Dom kommer nog dina tvåbeningar, det håller vi MÅNGA tassar på.
  Ni får jama mer om godis
  så kanske ni får det.

  Tass på dig du fina katt.

  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  SvaraRadera
 5. Skinka är jättegott, fast vi får alldeles för lite. Fast vi ser att det är massor av skivor kvar i asken, sätter matte in den i kylen igen. Så det är nog lika överallt, att man bara får smaka? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Jag håller tassarna så hårt att klorna skär in i dem för att just dina människor snart ska hitta dig. Under väntetiden tycker jag att du ska få hur mycket godis du vill, det är det minsta en katt utan tillhörande tvåbening kan begära!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 7. Sippo, kan du förstå varför det ska vara så snålt med godis! Vi borde kräva fri tillgång till godis *knyter tassen i luften*

  SvaraRadera
 8. Dui och Deco, är det INGEN katt som får så mycket godis som den borde ha? Vad är det frågan om?

  SvaraRadera
 9. Max och Måns, ni har helt rätt. Vi måste alla hjälpas åt att ordna agendan så den blir så som vi vill ha den.

  SvaraRadera
 10. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan, jag jamar om mer godis varenda dag. Men vad hjälper det?

  SvaraRadera
 11. Findus, Isak och Rasmus, visst är det fräckt att lägga tillbaka skinkan i kylen. Där blir ju ingen glad av att den står. Nej, ut med skinkan till oss katter!

  SvaraRadera
 12. Frasse, jag har försökt säga precis det härä till blogghjälpen, men hon säger att ingen blir gladare om jag blir tjock. Då orkar hon inte lyfta mig säger hon. Det gjorde hon idag, och det är mysigt,

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag ska börja med att hälsa från Lilleman och hans kompisar som har ont i sina munnar. Efter Lille...