söndag 12 september 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.


Nu har det varit både medlemsmöte och loppis här på katthemmet. Det har varit jättejobbigt, men tack vare oss katter har allt gått bra. Jag gav ju blogghjälpen ordentliga instruktioner om vad hon skulle säga på medlemsmötet, och det verkar som om hon har fattat det mesta.

När det gäller loppisen var det många som kom och köpte fina saker. En del köpte hela kassar fulla. Sen fanns det korv med bröd och kaffe med bullar att köpta också. Många verkade tycka att det smakade gott, för det mesta gick åt. Själv skulle jag väl kunna tänka mig att smaka på lite korv, men bröd tycker jag inte är så gott.

Det resulterade i alla fall i att det kom in en del pengar till oss katter. Många snälla människor ställde upp och bakade bullar, sålde saker och serverade. Vädret var också ganska bra, det regnade i alla fall inte.

Ikväll behöver jag pusta ut ordentligt. Det är jobbigt att ha ansvar för allt. Nu när allt är klart och det har gått bra kan man äntligen koppla av lite.

8 kommentarer:

 1. Bra jobbat! Man brukar vara trött efter såna där stora händelser. Skönt att det gick bra. Hoppas att ni har fått lite extra gott nu när ni har jobbat så hårt. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Du har jobbat hårt och förtjänar lite lugn och ro, samt ett par dentisar. Ta och vila upp dig nu så du kan fortsätta berättelsen.

  SvaraRadera
 3. Vilken dag, med många intryck och händelser! Du verkar ha haft en tass med överallt, och tur är väl det, så att inget lämnas åt slumpen. Om det blev lite korv över, kanske ni kan få smaka en bit? Men brödet kan de lägga på fönsterbrädan ute. Då kan ni få lite kattbio, om det kommer småfåglar och vill smaka av det. :) Det vill säga, om ni har fönster i alla burar? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Låter verkligen som om du har jobbat hårt idag! Hoppas du fått lite godis och gos för besväret. Stationskatternas förslag om kattbio tyckte jag var lysande! *klappar tassarna* Skall nog jama med matte om det.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Dui och Deco, jag fick godis ikväll istället. Igår var det så rörigt så det glömdes nog bort. Men vi fick ju vanlig mat förstås!

  SvaraRadera
 6. Sippo, Dentisarna kom inte förrän idag! Fast det kanske var bra på ett sätt, för jag var så trött igår efter allt jag hade jobbat med, så jag kanske hade somnat från dem då!

  SvaraRadera
 7. Findus, Isak och Rasmus, tyvärr har vi inte fönster i alla burar. Min bur har t ex inget fönster. Fast blogghjälpen säger att snart kanske vi kan byta bur för min och min kompis, så vi får ett fönster. Då ska vi kolla kattbio som bara den!

  SvaraRadera
 8. Alice, jag var alldeles utschasad igår. Det är jättejobbigt att ha kolla på allt. Men det gick ju bra till slut.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som jag började berätta i förra inlägget så är jag och Fenja tillbaka på katthemmet. Jag är rädd o...