tisdag 28 september 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Idag har blogghjälpen varit på katthemmet, men bara en liten stund. Hon kom in i vår bur och klappade oss alla fyra. Vi trodde vi slulle få godis, men då sa hon att hon vill ju inte att vi är snälla och mysiga mot henne bara för att vi får godis. Hon vill ju att vi ska kunna umgås ändå.

Hm, det är klart vi kan, men jag kan ju inte se nåt fel i att hon har med sig godis när hon kommer. Måste jama med henne om det snart.

Sen kan jag berätta att M, som jag berättade om igår, mår bra och är hur kelig som helst. Han har sagt till oss kompisar att han är jätteglad att vara inomhus igen. Han säger också att han är väldigt tacksam mot de som hade sånt tålamod med honom och inte gav upp. Nu vill han bara vila ut och sen ska vi hjälpa honom också till ett nytt hem.

Nu ska jag äta lite middag. Sen blir det snack i buren om livet och annat innan vi somnar. Vi hörs i morgon.


10 kommentarer:

 1. Klart att ni kan umgås utan godis. Men varför inte göra saker bättre med godis?
  Skönt att höra att M mår bra, vi var oroliga att han skulle få men för livet.

  SvaraRadera
 2. Vi tycker nog att gos och kel är viktigare en godis men både och gör absolut ingenting! Bra ni har det trevligt i buren under tiden som ni väntar på ert nya hem. Skön att M mår bra. Nu håller vi alla tassar vi har för er allihopa. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Gos och att umgås är mysigt och godis är gott, så varför inte kombinera de båda... Fast det är klart, jag förstår vad blogghjälpen menar, man vill ju känna att man är omtyckt för sin egen skull och inte för att man får godis. Dessutom är tvåbeningar lite mer känsliga av sig än vi katter.
  Jätteskönt att höra att M mår bra! Vi håller också tummar och tassar för er alla att ni får nya hem!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Håller med Alice: Gos och att umgås är mysigt och godis är gott, så varför inte kombinera de båda.
  Toppen att höra att M mår bra, så hoppas vi att alla ni på katthemmet får egna hem snart, mjau
  Det måste ju kännas bra för er, att få komma till ett alldeles eget hem.

  Tasskram till er alla
  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  SvaraRadera
 5. Gos och öronkli är mysigt även utan godis, förstås. Fast ibland har människor sådana idéer om att godis borde ransoneras. I alla fall vad vi har märkt. Skönt att M mår så bra! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Sippo, jag tror det vore bra om du tog ett snack direkt med blogghjälpen angående godiset. Hon lyssnar nog bättre på nån annan. Jag är också glad att M mår bra. Han är jättegullig.

  SvaraRadera
 7. Dui och Deco, snällt av er att hålla tassarna för oss härpå katthemmet. Det beöver vi.

  SvaraRadera
 8. Alice, blogghjälpen är helt OK utan godis, men när hon nu har godis är det ju svårt att begripa varför hon inte bjuder på det.

  SvaraRadera
 9. Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan, klart att vi önskar ett eget hem. Det är väl alla katters dröm?

  SvaraRadera
 10. Findus, ISak och Rasmus, jaså, ni har också märkt att era människor ransonerar godis? Då är det alltså inte bara blogghjälpen som beter sig konstigt?

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Vi börjar vänja oss lite långsamt vid att vara tillbaka på katthemmet. Vi gillar inte att visa oss...