söndag 26 september 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Nu har det nyss varit öppet hus. Två av mina kompisar i en annan bur fick åka till sitt nya hem idag. Det tycker jag var kul för deras skull.

För min egen del hände inte så mycket. Vi låg mest och vilade idag under öppet hus. En sak som var bra var i alla fall att jag fick tillbaka min favvoplats. Det gäller att bevaka den nu, så jag inte blir av med den ige
n.
Det blev inget godis idag. Blogghjälpen sprang omkring som en tossing och blixtrade i en massa burar. Det har kommit nya kompisar som ska presenteras på hemsidan, nämligen. Det är väl i och för sig bra, men man blir ju lite förvånad när det är så viktigt att godiset glöms bort.

Är det nån som känner till nån kurs i prioritering som vi kan skicka blogghjälpen på?

10 kommentarer:

 1. Kul att dina kompisar fick nya hem. Det kommer ett till dig med snart, ska du se. Fast det var ju lite tokigt att blogghjälpen glömde bort godiset, även fast hon gjorde något så viktigt som att fota de nya kissarna. Prioriteringskurs skulle nog behövas för de flesta människor.

  SvaraRadera
 2. Snart blir det din tur att få ett eget hem, fram till dess får vi glädjas åt att några av dina kompisar fått egna ham, Blogghjälpen ser säkert till att det blir mera godis imorgon istället. Fram till dess skickar matte lite gos runt öronen. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Men du vet, Nikita, det där blixtrandet är bra för att det lockar på människorna som kan komma att bli ens egna...
  Min matte var och jobbade lite på "mitt katthem" i Örebro idag, och jag gillar att låna ut henne lite då och då - för det finns alltid någon kisse som har det sämre, och kan vara lycklig att få låna min fina matte en stund.
  Vi som har det bra måste dela med oss - så är det bara! Tassa på i bloggen du också, så kommer snart DIN människa att se dig, det gissar jag! NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 4. Vi gläds med dina kompisar som fick ett eget hem idag! Du ska se att din människa också kommer snart. Skönt att din burkompis verkar ha gett upp den där sköna liggplatsen till dig. Kanske h*n har hittat en egen som h*n tycker bättre om. Får hoppas att blogghjälpen kommer ihåg godiset imorgon. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att några kompisar har fått nya hem! *kurr* Har ni hört något om hur det har gått för Pelle och Trulsa? Och Findus och Falafel? Och Sotis?
  Vad skönt att du har fått tillbaka din favvoplats!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. Sippo, vi kanske skulle börja med lite prioriteringskurser för tvåbeningar. Vi är ju experter på vad som verkligen behöver prioriteras.

  SvaraRadera
 7. Dui ióch Deco, jag är i varje fall glad att jag slipper springa ute nu på nätterna. I natt ska det visst bli nollgraddigt här.

  SvaraRadera
 8. Wikki, jag vet att många har det sämre änn vi på katthemmet, men ibland tänker man ju mer på dem som har det bättre. De som har det så där bra som jag drömmer om att få det.

  SvaraRadera
 9. Findus, Isak och Rasmus, Det är jättebra att hon givit upp om min favvoplats, fast jag litar inte på att hon inte försöker ta tillbaka den!

  SvaraRadera
 10. Alice, visst är det kul att andra katter får det bra, det tycker jag också. Findus och Falaffel hörde vi från för nån månad sen. Det går bättre och bättre för Findus, han var ju lite blygare än Falaffel som klarar sig bra. Pelle och Trulsa har ett kanonhem och har fått en kompis till från katthemmet. Deras matte jobbar numera som volontär på katthemmet. Sotis går det också jättebra för. Han stortrivs med sin nya matte och sin kattkompis.

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...