onsdag 25 mars 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Även om det mesta handlar om det där dumma viruset nu för tiden, så måste livet gå vidare på nåt underligt sätt.  Vi gör allt vi kan för att hjälpa till, både Dexter och jag.

Igår till exempel hade vi ju vår viktiga godiskonferens. Den var väldigt bra och vi var jättenöjda båda två. Nu gäller det bara att få vissa person i styrelsen att ta upp fråga in fatta RÄTT beslut. Vi har redan jamat om för dom vilket rätt beslut är, så egentligen behöver de inte lägga nån tid på att diskutera frågan. Hoppas de inser det.

Här på katthemmet behöver vi dessbättre inga munskydd eller annan kvalificerad skyddsutrustning. Vi har särskilda kläder och skor i vår karantänavdelning och det brukar räcka. Vi hoppas att alla som hjälper de som är sjuka håller sig friska själva. Vi vill att ALLA, både två- och fyrbenta ska få vara friska.

10 kommentarer:

 1. Det förstod jag väl att konferensen skulle gå bra. När nu frågan är så väl förberedd är det ju mest en formsak att klubba igenom den!
  Hoppas också att alla som hjälper er och dem som är sjuka ska hålla sig friska. Det är verkligen ett jättedumt virus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, egentligen behöver det bara skrivas in i protokollet!

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Bindande trollformler
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Vore ju bra om styrelsen minst sagt kunde lära sig av din och Dexters effektiva konferens!!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Katten Sven, visst! De har väldigt mycket att lära sig av oss.

   Radera
 3. Vad bra. Nu bör Godisfrågan gå igenom beslutsprocessen utan problem. (*...men jag sätter ett stort frågetecken efter...*) För att underlätta beslutet, kan ett förslag vara att man börjar så smått med tilldelning en gång i veckan, sedan två gånger i veckan, sedan tre gånger ..... osv.
  Ja, vi hoppas verkligen att tvåbeningarna får vara friska så de kan ta hand om er.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jam,så kan man också göra - men jag hade tänkt att man skulle börja med 5 gånger, sen 6, sen varje dag.

   Radera
 4. Det är ju bara att fatta beslutet nu. Pang med klubban i bordet och sedan är det fri tillgång till godis som gäller. Jamarenkelt och jamarbra. Fast en viss begränsning kanske ändå behövs. En pytteliten alltså.
  Vi vill verkligen också att alla skall hålla sig friska det är vår innersta önskan just nu.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, just så borde de göra, fast de får inte slå för hårt med klubban för då kanske några katter blir rädda. Och nån begränsning tycker vi inte behövs.

   Radera
 5. HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besökte ett forum här på internet den 20 AUGUSTI 2020, och jag såg ett underbart vittnesbörd om den här kraftfulla och stora trollformeln som heter Priest Mompha på forumet..Jag trodde aldrig det, för jag har aldrig hört eller lärt mig någonting om magi förut .. Inte en själ skulle ha kunnat påverka mig om magiska trollformler, inte förrän Priest Mompha gjorde det för mig och återställde mitt äktenskap på 8 år tillbaka till mig och tog med min make tillbaka till mig under samma 48 timmar precis som jag läste på internet..Jag blev verkligen förvånad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. Jag är verkligen brist på uttryck, och jag inte ' Jag vet inte hur mycket jag ska förmedla min uppskattning till dig Präst Mompha, du är en Gud som skickas till mig och hela min familj .. Och nu är jag en glad kvinna än en gång

  E-post: chefpriestmompha@gmail.com
  WhatsApp: + 62-852-7546-3810

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet är ju jag och alla katter här på katthemmet, väldigt engagerade i att det ska bli lag p...