lördag 18 september 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Idag var det lite ont om folk här på morgonen. Man kan ju tycka att det är tokigt, men det hade i alla fall det goda med sig att blogghjälpen kom hit för att hjälpa till en stund. Och inte bara det – hon hade lite godis med sig också. Det var ju väldigt bra att vi inte behövde vänta ända till i morgon.

Fast nu är ju den stora frågan: får vi nåt godis i morgon också? Återstår att se. Jag kommer att rapportera om det i morgon.

Blogghjälpen säger att en ännu viktigare fråga är om det kommer nån besökare som kanske vill ta hand om mig då. Det är så klart väldigt intressant det också, men det utesluter ju inte att vi får godis i alla fall. Eller hur?

I morgon ska visst blogghjälpen gå och rösta på nåt innan hon kommer hit. Jag vet att det håller på att bildas ett kattparti som Nea theCat håller i. Det är säkert det hon ska rösta på.

12 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder blogghjälpen tagit på dig Nikita! Jag håller med om att godis måste prioriteras! Fast det är klart att en egen matte eller husse går före, men jag förstår inte varför vi måste välja? Det är en kattlig rättighet att få båda! Vi håller både tummar, tassar och svansar för att dina tvåbeningar kommer imorgon. *nosbuffar*

  SvaraRadera
 2. Vilken tur att du inte behövde vänta tills imorgon på godiset. Du ska nog se att blogghjälpen ger dig en smakbit imorgon med, annars får du jama till på skarpen.

  SvaraRadera
 3. Vår kommentar försvann i cybern. Bara inte godispengen oxå försvann, för vi har tassat över en trassla-lapp.
  Tasskramar från
  M & v

  SvaraRadera
 4. Klart det måste finns ngt kattparti oxå, för oss katter. Det ska vi jama om så det blir ngt gjort.
  Hoppas det kommer tvåbeningar vilken dag som helst nu, som du kan flytta hem till och få ett alldeles eget hem, mjau

  Tassekram, Nikita

  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  SvaraRadera
 5. Tur att blogghjälpen kunde komma och hjälpa till, och då fick hon ju tillfälle att ge er godis också. Toppen! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Vi håller alla tassar vi har för att dina människor kommer idag. Nosbuff

  SvaraRadera
 7. Alice, jag håller med dig om att det är en kattlig rättighet att både få ett bra hem och godis. Alla katter borde få det.

  SvaraRadera
 8. Sippo, nu slipper jag jama till på skarpen mot blogghjälpen, för hon gav oss faktiskt godis idag också. Även om det var i snålaste laget.

  SvaraRadera
 9. Mozart och Vincent, jag blir alldeles darrig i morrhåren när ni säger att godispengarna kan ha försvunnit i rymden! Vart anmäler man sånt?? Det här är superviktiga saker!

  SvaraRadera
 10. Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan, det är jätteviktigt med ett kattparti, som tar tillvara våra intressen och rättigheter. Undrar vem som blir kattminister?

  SvaraRadera
 11. Findus, Isak och Rasmus, hon har sin ljusa stunder, blogghjälpen. Fast lite tätare besök med utdelning av godis skulle ju inte skada.

  SvaraRadera
 12. Dui och Deco, ni måste fortsätta hålla tassarna, för det kom ingen som var intresserad av mig idag. Blogghjälpen säger att vi inte får ge upp. Vi kämpar vidare, och rätt som det är kommer vår människa.

  SvaraRadera

Katten Kendra på Sädertälje Katthem berättar

Hej, det är Kendra på Södertälje Katthem. Idag är det lördag igen. Det betyder Öppet Hus. Även om jag kanske inte visar mig så mycket så tyc...