torsdag 16 september 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.


Nu har det varit öppet hus här på katthemmet. Det kan man knappast tro, för det kom knappast några människor alls. Undrar vad de sysslar med istället?

Blogghjälpen var i alla fall här. Hon hade väl inte en av sina bättre dagar, kan man jama. Hon skulle fotografera några katter som nyligen flyttat ut från karantän. Så sätter hon igång kameran och efter ett ögonblick piper det till och så står det i fönstret på kameran ”ladda batteriet”. Sen släcktes den.

Typiskt blogghjälpen! Så fort inte jag säger vad hon ska göra så blir det tokigt.

Nu får hon komma tillbaka snart när hon har laddat kameran. Det är bra. Hoppas hon kommer ihåg att ta med sig godis.

14 kommentarer:

 1. Där ser blogghjälpen vad som händer när man inte har en professionell katt till hands. Eh, tass. Du får hjälpa henne nästa gång.

  SvaraRadera
 2. Tvåbeningar har så mycket konstigt för sig, själv jamar jag instämmande att det kan inte finnas nåt viktigare att göra än att komma och titta på er när det är öppet hus.
  Det är tur att blogghjälpen har er så det blir lite ordning, hoppas hon har godis med sig till er nästa gång.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Schå konschtigt att det inte kom massor av kattschugna schpekulanter till öppet husch... *hick*... men schå var det ibland när Majschan och jag bodde där osckschå... uj, schå de schnurrar i schkallen... undrar vad vettischen gav mig i schprutan?!? Har inte mått schärschilt bra schen jag kom hem därifrån... har schpytt lite och schovit lite. Hoppasch jag mår bättre i morgon!

  Taschen från Jenny, nyopererad.

  PSCH. Hälscha blogghjälpen att jag inte tog schprutan frivilligt... jag har inte blivit narkoman, det lovar jag! DS.

  SvaraRadera
 4. Fniss. Det där händer min matte också. :)

  Men hon lyckades ta fina bilder på dig i alla fall. Men det var nog för att du noga instruerade om hur det skulle gå till.

  Nosgos

  SvaraRadera
 5. De som inte kom vet inte vad de gått miste om...att få träffa dig och dina fina kompisar. Hoppas de kommer på bättre tankar vid nästa öppet hus!

  SvaraRadera
 6. Men vad Jamar du om Nikita, kom det inte många tvåbeningar på öppet hus, *SUCK*
  Hoppas det kommer många tvåbeningar nästa gång ni har öppet hus, mjau
  det håller vi tass på.
  Mja, tvåbeningar är allt lite konstiga när dom tar bilder på oss, *Fniss*
  inte alltid det finns sådana däringa *mojänger* i kameran så den släks.

  Du får berätta mer i morgon.

  Tass på dig
  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  SvaraRadera
 7. Vad tråkigt att det var så få. Vi hoppas att det kommer många på söndag istället. Och att din människa kommer då. Nosbuff

  SvaraRadera
 8. Sippo, jag hjälper henne så mycket jag kan, men det är lite knepigt med en människa som behöver hjälp med precis ALLT.

  SvaraRadera
 9. Alice, som jag berättade i dagens blogg så hade blogghjälpen inget godis med sig. Men hon har lovat ta med sig på söndag, fast det är ju långt dit...

  SvaraRadera
 10. Jenny, precis så där talade jag när jag blivit opererad på magen, kastrerad heter det visst. Men det går över. Nu pratar jag helt normalt igen och det gör säkert du också. Knark är inget för oss katter och borde inte vara det för tvåbeningar heller! De pengar en del lägger på knark borde de skänka till behövande katter istället.

  SvaraRadera
 11. Nea theCat. Klart jag fick instruera, annars hade det väl blivit nån bild på en platta i taket.

  SvaraRadera
 12. Gustav, det är precis så som du jamar. De vet inte vad de går miste om. Hoppas de kommer på söndag istället, för sin egen och vår skull.

  SvaraRadera
 13. Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan. Man måste hela tiden hålla koll på blogghjälpen, annars blir det garanterat tokigt.

  SvaraRadera
 14. Dui och Deco, ni måste hjälpa mig att hålla tassarna för att det kommer jättemånga människor på söndag. Och framför allt att MIN människa kommer.

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Jag tror ingen kan förstå hur synd det är om mig idag. Det går nog aldrig att förstå.  Först fick ja...