torsdag 23 september 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.


Idag har blogghjälpen varit här igen. Det har varit möte i PR-Sponsorgruppen. Det är bra när de har möten, både för att de hjälper till att få in pengar till oss katter på katthemmet, och för att det ofta betyder lite godis till oss.

Idag behövde jag faktiskt godis också, för en av mina burkompisar har tagit min liggplats. Jag har haft en jättebra liggplats men nu är den stulen. Blogghjälpen gjorde i ordning en annan liggplats till mig, men jag tycker inte den är lika bra. Jag vill ha tillbaka min egen plats.

Blogghjälpen säger att vi kanske måste turas om att ha olika platser, fast det vill inte jag. Hoppas min burkompis inte tycker platsen är så bra efter ett tag så hon väljer en annan plats. För jag vill inte börja bråka med henne

12 kommentarer:

 1. Tror säkert att du får tillbaka din plats snart. Godiset smakade väl riktigt bra! Vi håller tassarna för att dina människor kommer idag. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Visst känns det lite retligt när någon snor ens favoritplats? Men eftersom du är en sån snäll och förstående katt, så kommer du nog snart få tillbaka din liggplats igen om du visar lite tålamod. *uppmuntrartass*

  SvaraRadera
 3. Åh vad jamarns irriterande det är att bli snuvad på favoritplatsen! När Wilma ligger där jag vill ligga, brukar jag hoppa upp och lägga mig på henne, det slutar alltid med att hon går och så får jag ligga där jag vill utan gruff. Ibland lägger jag mig även tätt intill, det är mysigt och då ligger Wilma kvar. Tasshållning för att din/dina människor kommer idag! *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Inget vidare att bli av med favoritplatsen, riktigt frustrerande, faktiskt. Nästa gång hoppas jag att du kommer dit först. Och att det blir fredagsgodis i morgon!

  SvaraRadera
 5. Vi tycker oxå att du borde få tillbaka din favoplats, Helt klart.
  Ha tålamod Nikita, så får du det säkert ngn dag.
  Här hemma är det Tarzan som motar bort oss från våran favoplats *SUCK*
  Får han väl inte göra.
  Han tror att han äger alla platser här hemma *SUCK*
  Du får vara snabb, så du hinner dit först, *FNISS*

  det är ju Fredag i morgon, och då ska ni väl ha erat godis igen.

  Nospuffar/

  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  SvaraRadera
 6. Det förargliga med fina platser, är att andra också kan uppskatta dem och lägga beslag på dem först. Hoppas att du snart får tillbaka din favvoplats. Bråka med burkompisen låter inget vidare, så vi håller tassarna för att inte blir så. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Dui och Deco, godiset smakade jättebra. Jag skulle önska att jag fick byta ut den vanliga maten mot godis. Fast det får jag inte för blogghjälpen.

  SvaraRadera
 8. Sippo, jag fick tillbaka den idag, men jag misstänker att jag kan bli av med den igen om jag lämnar den. Knivig situation.

  SvaraRadera
 9. Alice, jag tror att minkompis skulle bli arg om jag la mig ovanpå henne, så det törs jag inte. Jag är en fridsam och snäll katt. Fast jag vill ändå ha tillbaka min plats.

  SvaraRadera
 10. Gustav, fredagsgodis blev det och jag fick tillbaka min plats. Åtminstone tillfälligt.

  SvaraRadera
 11. Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan, kanske ni tre andra kan säga till Tarzan att han inte får göra så? Om man är flera som säger till kanske han förstår att han måste dela med sig?

  SvaraRadera
 12. Findus, Isak och Rasmus, jag vill ju inte bråka med nån. Det ligger inte för mig. Jag vill att vi ska vara sams, men jag vill också att jag får ha min favvoplats ifred.

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...