onsdag 8 september 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.
Nu var ju isen bruten, som man säger. Jag hade vågat bli klappad och jag märkte att jag tyckte om det. Men jag vågade fortfarande inte gå fram till människor som kom in i buren. Det fick bli så att de gick fram till mig. Men jag låg i alla fall kvar när de kom fram och klappade mig.
Jag tyckte det var ganska OK att bo på katthemmet, men när jag såg att mina ungar och mina kompisar fick egna hem, då började jag tänka att det vore nog kul med ett eget hem i alla fall.
När mina kompisar Pelle och Trulsa fick ett eget hem frågade de mig om jag ville fortsätta blogga efter dem. Jag tyckte ju de var jätteduktiga bloggare och var så klart lite nervös att jag skulle göra bort mig om jag började, men de sa att jag inte hade nåt att förlora och att man snabbt lär sig blogga.
Jag tyckte ju att jag hade ett och annat att berätta, så det passade ju bra. Dessutom har jag ju nåt att göra på dagarna, för en bloggare måste ju tänka ut vad man ska berätta och hur det ska berättas. Det är inte bara att tassa ner nåt vad som helst, hur som helst.
Mer i morgon.

12 kommentarer:

 1. Jag är fortfarande imponerad över att du så snabbt lät dig bli klappad av människor. Men det är ju bara bra, för att då kommer nog fler att bli intresserade av dig. För söt är du ju. *morrhårsvift*

  SvaraRadera
 2. Vi håller med Sippo, du är modig du! Snart kommer du säkert komma fram och vilja bli klappad. Det är mysigt. Vi håller tassarna för att ditt hemma kommer snart.Du bloggar jättebra! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Vill gärna höra hur det är med Översten...

  SvaraRadera
 4. Vi tycker du är jätteduktig på att blogga! Det märks att det inte är en tvåbening som bara slänger ur sig vad som helst, utan en klok katt som har tänkt igenom vad som skall jamas.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Mjau, vi säger som övriga missevänner att du är jätteduktig som vågar blogga om ditt tidigare liv hos den däringa elaka gubben.
  tycker oxå att du är så jättesöt, Nikita, så du kommer oxå att få eget hem framöver.

  Tassekram på dig!

  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  SvaraRadera
 6. Vi tycker att du är jätteduktig på att blogga, precis som de tidigare missarna på katthemmet. Vi hoppas att massor av människor läser din blogg. Tänk, då kan de ju få reda på var de kan få tag i en missa som inte bara är jättesöt utan klok som en hel professorskongress. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Hej Sippo. Det var flera som blev paffa när jag plötsligt inte var så rädd längre. Det var jättekul att se dras min.

  SvaraRadera
 8. Hej Dui och Deco. Jag ska tassa över ett meddelande till Trulsa och Pelle att ni tycker jag bloggar jättebra. Då kommer det bli stolta över mig.

  SvaraRadera
 9. Hej Karlavagnen. Idag har jag lånat ut bloggen till Översten, så nu kan du se hur det gått.

  SvaraRadera
 10. Hej Alice. Ja, man får inte ge blogghjälpe för fria tyglar. Ja kontrollerar noga att hon skriver just det jag säger, så det blir rätt!

  SvaraRadera
 11. Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan. Kul att flera tycker jag är duktig på att blogga. Jag tycker det är jättekul.

  SvaraRadera
 12. Findus, Isak och Rasmus. "klok som en hel professorskongress" *drömmer*. Tänk om jag kunde bli professor i bloggologi! Oj, vad kul edt skulle vara.

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Jag tror ingen kan förstå hur synd det är om mig idag. Det går nog aldrig att förstå.  Först fick ja...