onsdag 22 september 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Äntligen, efter att vi fått vänta JÄTTELÄNGE så har vi nu fått vårt godis. Det är ju alldeles obegripligt att en så enkel uppgift som att åka och köpa godis och komma hit med det ska ta så himla lång tid. Som ni ser på bilderna så var det inte bara jag utan också min burkompis Tina som var väldigt intresserad. Och när de andra två i min bur förstod vad det var fråga om var de också jätteintresserade.

Nu fick vi inte smaka på alla sorter, för blogghjälpen är ju lite snål och hon tyckte att om vi sparar lite så räcker det i många dagar. Typiskt blogghjälpen, skulle jag vilja säga. Nåjam, nu kommer hon ju hit i morgon också och då ska vi få lite till.

Nu vill alla vi katter på Södertälje Katthem tacka främst Mozart och Vincent som skänkt pengar till vårt godis. Men inte bara dem, vi ska också tacka Sea Hund & Katt i Kungens Kurva. När blogghjälpen kom dit och berättade att hon jobbade på Södertälje Katthem och att hon hade en blogg och att två av katterna som följer bloggen hade skänkt pengar till godis, passade hon på att fråga om Sea Hund & Katt kunde skänka nåt också. Och det kunde de! Vi fick en påse med kycklinggodis av dem. Det tycker vi var jättesnällt, så vi tackar dem också. Visserligen har vi inte fått smaka det ännu, eftersom vi inte fick allt godis på en gång, men snart ska vi få smaka det också.

Sea Hund & Katt har en hemsida där det också finns en blogg: www.seahundochkatt.se.
.
Mer godisrapporter i morgon.

12 kommentarer:

 1. Mmmmmm, så mycket gott! Typiskt att ni inte fick en buffé att plocka av, men litet är ju bättre än inget i alla fall! Hoppas sorterna ni får smaka i morgon är lika goda!

  SvaraRadera
 2. Låter som en riktig fest hos er. Det är nog lika bra att inte äta allt godis på en gång, man får så ont i magen och så måste man sitta på lådan jättelänge.

  SvaraRadera
 3. Vilken fest! Det var riktiga snällisar som jobbar i djuraffären, tycker vi. Och toppensnällt av Vincent och Mozart förstås. Förstår att ni var jätteintresserade av godiset. Vem skulle inte vara det? Ni är så fina på bilderna. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Oj vad mycket gott! Nu när ni väntat så länge borde ni ha fått en liten buffe med godis...
  Nu får vi hoppas att blogghjälpen prioriterar rätt imorgon och kommer med mer godis. Men det var bra jobbat av henne att få butiken att skänka lite också!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Äntligen! Förstår att ni har längtat! Sea hund och katt verkar vara bra, lite extra är väl alltid rätt! Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Håller med övriga missevänner att ni borde fått ngn form av kattbuffé, mjau
  så bra att blogghjälpen kom iaf med godis till er,
  Vi ska kolla den andra kattsaiten oxå.
  *spännande*
  *FNISS*

  Tassetass på er

  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  SvaraRadera
 7. Gustav, buffé hade varit jättebra, men det fick vi inte. Fast blogghjälpen sa idag när vi fick godis att om vi hade fått som vi velat igår så hade vi inte fått nåt godis idag för då hade det varit slut. Precis som om godisaffärerna inte var öppna idag också!

  SvaraRadera
 8. Sippo, egentligen har du nog rätt. Och att sitta på lådan jättelånge är ju inget kul.

  SvaraRadera
 9. Findus, Isak och Rasmus, visst var det snällt av Mozart och Vincent och av godisaffären. Tycker ni verkligen vi var fina på bilderna?

  SvaraRadera
 10. Alice, vi fick ju ingen buffé när du skänkte godis till oss heller. Blogghjälpen är alldeles för snål för att bjuda på det. Fast själv säger hon att hon är rädd om oss och inte vill att vi ska få ont i magen. Hmm.

  SvaraRadera
 11. Dui och Deco, extra godis kan aldrig vara fel. Hoppas det blir mer sånt.

  SvaraRadera
 12. Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan, nåjam vi fick ju godis både igår och idag. Och i morgon bitti ska hon visst komma också, så då får vi hålla tassarna igen. Jag har minsann sett att det finns mer godis kvar.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Vi börjar vänja oss lite långsamt vid att vara tillbaka på katthemmet. Vi gillar inte att visa oss...