tisdag 21 september 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Jag kan bara säga en sak om hur det är på katthemmet idag: KATTastrofläge!

Blogghjälpen skulle ju åka och köpa godis som vi fått från Mozart och Vincent idag. Men så blev hon tvungen att åka till sin mamma istället. Hon är väldigt gammal och har haft vattenskador i sin lägenhet och eftersom det skulle komma människor som skulle reparera lägenheten just idag var blogghjälpen tvungen att vara där.

Jag förstår ju att hon behöver hjälp när hon är så gammal, men man tycker ju att hantverkarna kunde valt en annan dag, eller hur?

Nu får vi hålla tassarna för att inget tokigt händer i morgon. Jag är jättenyfiken på att se om mitt favvogodis kommer. Hoppas det.

Nu tror jag ju att blogghjälpen kommer i morgon, men OM nåt skulle bli tokigt då också så undrar jag om nån känner nån som kan rycka in med kort varsel och överta blogghjälpens viktigaste syssla, nämligen att köpa och komma hit med godiset?

12 kommentarer:

 1. Jag tycker nog att du kan tassa ihop ett brev och skicka till hantverkarna, där du ger dem dagar då de kan få arbeta. Annars riskerar ju andra katter att drabbas av detta. *ryser*

  SvaraRadera
 2. Sippo, det var en väldigt bra idé. Kan jag skriva att det är på uppdrag av kattministern, så de förstår att det är allvar?

  SvaraRadera
 3. Vad dumt att jag bor så långt från er. Skulle varit ett sant nöje att få dela godis med er..eh, dela UT godis menar jag förstås. Hoppas det blir ordning i morgon till slut!

  SvaraRadera
 4. Vad tråkigt att det inte blev något godis, tycker verkligen att hantverkarna kunde kommit någon annan dag. Det blir säkert exta mys och godis med blogghjälpen imorgon. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Mjau, håller verkligen med övriga kattvänner här att den däringa hantverkaren kunde ju ha kommit ngn annan dag, så ni hade fått erat godis, men hoppas att Blogghjälpen kommer i morgon Onsdag istället, och ger er MYCKET GOS och godis då istället.


  Nosbuffar

  Mimmi,
  Chicko,
  Tarzan
  Sessan

  SvaraRadera
 6. Konstiga prioriteringar de där tvåbeningarna gör! De där hantverkarna hade väl lika gärna kunnat komma imorgon, vattenskadorna försvinner ju inte under tiden...
  Godis måste helt klart prioriteras! Hoppas ni blir kompenserade med extra mycket gos och godis!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 7. Synd, att vi i likhet med Gustav, bor i det södra landet, annars hade vi skickat vår matte. Hon är faktiskt ganska bra på att dela ut Godis.
  Tasskramar från
  M & V

  SvaraRadera
 8. Gustav, det var verkligen synd att du bor så långt borta för annars hade du säkert kunnat ordna godis för länge, länge sedan åt oss.

  SvaraRadera
 9. Dui och Deco, idag blev det äntligen lite godis. Vi hade nästan börjat tro att vi inte skulle få nåt!

  SvaraRadera
 10. Mimmi,
  Chicko,
  Tarzan
  Sessan, man tycker ju att det borde ingå i en hantverkares utbildning att se till att deras jobb inte krockar med katters jobb och intressen, eller hur!

  SvaraRadera
 11. Alice, det är nog mycket en fråga om att uppfostra blogghjälpen också, tror jag. Hon måste helt enkelt lära sig prioritera rätt!

  SvaraRadera
 12. Mozart och Vincent, vilken lycka! Att bo hos en egen matte som dessutom är bra på att dela ut godis - kan det bli bättre?

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...