torsdag 7 oktober 2010Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Idag har jag lovat att Översten ska få låna min blogg. Han säger så här:

Hej alla ni snälla människor som hjälpte mig när jag hade det jättesvårt. Jag hade så himla ont kring halsen och eftersom det gjorde så ont kunde jag knappast äta heller. Det var tur att jag fick komma till katthemmet där snälla människor tog hand om mig.

Jag tyckte visserligen inte det var nåt kul att ha bandage om halsen som byttes varenda dag, men det var visst nödvändigt.

Idag har jag bara en jättetuff scarf på mig, den ser ni på först bilden. Fin, va? Jag har fått flytta ut till en egen bur nu. Det är kul att se andra katter och människor, men jag är lite skraj ännu och ligger en del inne i min lilla bur. Fast när en av de jättesnälla tjejerna på katthemmet kommer in och kelar med mig, då vet jag inte till mig. Då ser jag ut som på de andra två bilderna.

Tack snälla Nikita för att jag fick låna din blogg idag. I morgon är det din tur igen.

17 kommentarer:

 1. Jättesnällt av Nikita att låna ut bloggen. Fast vi katter är ju snälla. Skönt att höra att du mår bättre kompis. Det sår såg så förjamat otäckt ut. *ryser* Nu ska du bara ta det lugnt och gosa mycket med alla snälla tjejer som du har runt dig.
  Tassen.

  SvaraRadera
 2. Nikita är en toppenkatt, konstigt att inte hennes människa har kommit än. Vad skönt att du mår bättre nu. Hoppas verkligen att såret på halsen läker som det ska. Visst är det mysigt med gos! Förstår om du är försikt med tanke på vad du varit med om, men det finns många snälla tvåbeningar också! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Jag gör reklam för dig på min blogg i morgon kompis! TassKram Wikki

  SvaraRadera
 4. Så tuff du ser ut i din scarf! Klart att tjejerna gärna passar på att gosa med dig. Visst är det mysigt? Det är mycket som är nytt och främmande, gissar vi, när man flyttar ut till de andra kissarna, men vi tror att du fort blir van vid det. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Oj vilken stilig kisse du har blivit i din scarf! *viftar generat med morrhåren* Gosa är verkligen mysigt, men håller med dig om att det kan bli lite läskigt med mycket folk ibland. Skönt att höra och se att du mår mycket bättre nu. *kurr* Nikita är verkligen snäll som lånar ut bloggen!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. Så snäll Nikita är som lånar ut sin blogg till dig, så du får berätta hur du haft det innan du kom till Södertälje katthem, mjau
  Så fin du är i din scarf, ser jättehäftigt ut, mjau
  Så bra att du har fått komma ut till dom andra katterna oxå och leka med dom.
  Hoppas att ni alla katter får eget boende framöver.

  Tasskram till dig och alla andra missar där.
  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  SvaraRadera
 7. Hej Sippo, gissa om jag passar på att gosa med tjejeerna? Det är jättemysigt.

  SvaraRadera
 8. Dui och Deco, jag håller på att lära mig att det finns många snälla människor också. Inte bara såna som kastar ut sina katter eller är elaka mot dem på andra sätt.

  SvaraRadera
 9. Wikki, jättsnällt av dig att ta med mig på din blogg. Blogghjälpen säger att ju mer jag syns desto fortare får jag nog ett eget hem. Hoppas det och hoppas också att alla mina kompisar här får bra hem fort.

  SvaraRadera
 10. Findus, Isak och Rasmus, jag sa att jag ville behålla scarfen ett tag till, för jag tror att tjejerna tycker att jag är jättetuff då. Fast egentligen kanske jag inte är så tuff, men man kan ju låtsas?

  SvaraRadera
 11. Alice, Nikita är en jättesnåll kompis. HEnne kan man alltid få hjälp av. Hoppas både hon och jag får bra hem snart.

  SvaraRadera
 12. Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan, alla tycker jag är fin i min scarf. Jag kanske ska behålla den även när mitt sår är alldeles läkt?

  SvaraRadera
 13. Å så roligt att Översten mår bra!!! Härliga nyheter!

  SvaraRadera
 14. Karlavagnen, ja nu mår jag mycket bättre, mycket tack vare dig och såna som du.

  SvaraRadera
 15. Södertälje katthem drar oseriösa slutsatser och kallar ogrundat människor för djurplågare. Finns andra seriösa katthem så välj dem.

  SvaraRadera
 16. Ja jag har liknande erfarenheter av deras granskning. De drar ogrunadade slutsatser och sprider sedan rykten som fick mig att gå till polisen.

  SvaraRadera
 17. Södertälje katthem kan jag inte heller rekommendera. Jag har liknande erfarenheter. Ryktesspridning verkar vara ett fundament. De utreder inte förhållanden med de katter de släpper iväg.

  SvaraRadera

Katten Kendra på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Kendra på Södertälje Katthem. Idag har jag varit utsatt för grov misshandel!   Det började med att vår hälsoansvariga lyfte ner ...