söndag 31 oktober 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Nu har blogghjälpen kommit hem igen. Fast ända till katthemmet kunde hon minsann inte köra! Jag tycker att om man kör 45 mil så kan man gott köra 4 mil till så man kommer ända till katthemmet. Men det kunde hon inte, så nu ska hon komma i morgon istället.

Sen har de tokat till det här idag. De har inte alls passat tiden och det har vi sagt till dem. Då säger de nåt om vintertid! Det är ju inte vinter ännu heller, så det kan de ju inte skylla på. Men försöka duger.

Nu ska vi sova på katthemmet. I morgon hoppas vi på godis. Det är vi sannerligen värda efter att ha varit utan i kattiljoner dagar.

10 kommentarer:

 1. Men vad är det som pågår hos er egentligen? Där ser vi vad som händer så fort du slutar tänka åt människorna. *tassen för ansiktet* Nu förtjänar du och dina kompisar ordentligt med godis som tröst.

  SvaraRadera
 2. Den där vintertiden verkar snurra till det alldeles för människorna. Då stämmer helt plötsligt ingenting längre. Egentligen skulle ni ha två klockor på katthemmet. Då kunde ni få godis två gånger, efter både vintertid och sommartid. Bara så att man inte missar något! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Visst är det besväligt när det inte är någon ordning på allting. Hoppas att ni får mycket godis nu. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Sippo, jag ska verkligen jama allvar med blogghjälpen ikväll. Och kräva massor av godis också!

  SvaraRadera
 5. Findus, Isak och Rasmus, det var den bästaste idén jag hört på länge. Klart vi ska ha två klockor på katthemmet så vi får godis både efter sommar. och vintertid. Jättetack!

  SvaraRadera
 6. Dui och Deco, ja det är tur att jag är här och håller ordning på saker och ting. Annars skulle vi väl aldrig får nåt godis till exempel.

  SvaraRadera
 7. Jag har också upptäckt att det har blivit något fel på tiderna här. De kan skylla på vad som helst, det märker väl vi när maten inte serveras på rätta tider!? Hoppas ni äntligen fått ert godis nu i alla fall!

  SvaraRadera
 8. Det där med vintertid verkar vara ett konstigt påfund som bara förvirrar tvåbeningarna ännu mer än vanligt.... Tur de har oss katter som håller ordning på dem.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 9. Gustav, jaså, det är fel på tiden där du bor också? Vad håller tvåbeningarna på med egentligen? Vi måste nog gå till botten med det här!

  SvaraRadera
 10. Alice, det värsta är att blogghjälpen inte ens förstår att hon ska lyssna på oss katter! Hon tror att det är andra klockslag som ska gälla nu. Löjligt!

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...