lördag 2 oktober 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Nu har det varit lite lördagslugnt på katthemmet. Vi har fått fint i våra burar och mat också. Det smakade bra.

Nu gäller det att förbereda sig inför morgondagens öppet hus. Vi håller alla tassarna för att det ska komma jättemånga människor som vill ha fina katter, och som är snälla mot oss. Jag skulle helst vilja att det stod en kö på flera kattiljoner meter utanför dörren och att det fick ta kölappar och vänta på sin tur att få komma in. Så mycket folk skulle det komma.

Sen skulle det bli så att de sa att de jättegärna skulle vilja ta hand om en eller flera katter. Då skulle vi svara att vi är redan tingade av tjugo personer, men ni kan få ställa er i kö för att få ta hand om en katt när det kommer in nån som behöver ett nytt hem.

Så skulle jag vilja att det vore.

14 kommentarer:

 1. Ja, lilla vän, så skulle jag också vilja att det vore.

  SvaraRadera
 2. Tänk om det fanns så många kattmänniskor. Det är väldans lustigt att det inte gör det. Så trevliga och snälla som vi är.

  SvaraRadera
 3. Ja tänk ändå om det vore så! Vi här i klostret skulle inte kunna tänka oss att vara utan katter. Det är så mysigt att ha små fina kissar omkring sig! Tänk ändå om man kunde få massor av tvåbeningar att ta två katter var, så underbart det skulle vara och så bra de tvåbeningarna skulle må!

  Nosbuff från gammelmatte Gitte i Otterbäcken

  SvaraRadera
 4. Tänk om det vore så!! Hoppas att det kommer många imorgon och att du vågar vara modig och synas! Nosbuffar

  SvaraRadera
 5. Vi blundar och drömmer, tänk om....

  /M&M

  SvaraRadera
 6. Så bra om det vore så! Det som är så mysigt med oss kissar. Det säger matte, till och med när vi har busat. Injamar med Dui och Deco, hoppas att du är framme imorgon, fast det säkert är lite läskigt. Vi vet! Oftast kommer vi inte fram med en gång då vi får besök hemma. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Tänk om det ändå vore så! *drömmer* Men det vet vi ju att tvåbeningar inte alltid vet sitt eget bästa....
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 8. Xantippa, om man önskar riktigt, riktigt mycket så kanske det blir så?

  SvaraRadera
 9. Sippo, visst är det konstigt att det inte finns så många snälla kattmänniskor. Fast det kanske det gör, fast de inte vet om det själva?

  SvaraRadera
 10. Gammelmatte i Otterbäcken, ja tänka om alla snälla människor skulle ta hand om två katter var. Då skulle det inte behövas några katthem, för då skulle vi alla bo i ett eget hem!

  SvaraRadera
 11. Dui och Deco, det kom en del människor idag, men jag var ju upptagen med att ta hand om Klosterkatternas matte, så jag såg inte så många.

  SvaraRadera
 12. Max och Måns, jag brukar också blunda och drömma om sånt jag vill ska inträffa. Då kanske det blir som man drömmer?

  SvaraRadera
 13. Findus, Isak och Rasmus. Man vill ju inte visa sig alltför angelägen heller. JAg tycker att mina människor ska hitta mig, fast jag inte är framme så mycket. Jag finns ju där i alla fall.

  SvaraRadera
 14. Alice, det är verkligen sant som du säger, Tvåbeningar vet inte sitt eget bäst. Det bevisar de gång på gång.

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...