onsdag 27 oktober 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.


Puhh, nu kan man åtminstone andas ut lite. Blogghjälpen har fått tag på min favvosort av godis, äntligen! Men tror ni hon har varit här med det? Näej, inte ett godis har serverats i denna bur på flera dagar. Men i morgon ska hon visst komma.

Nåjam, hon gör väl så gott hon kan, blogghjälpen. Hon brukar själv säga att huvudsaken är att man är snäll och att man gör så gott man kan. Om det här är det godaste hon kan tar man ju tassen för pannan.

Sen har hon också aviserat att hon ska åka bort fredag till och med söndag. Hon ska hälsa på folk utanför nåt som heter Härnösand. Har ni hört nåt så dumt? Sitta och åka så långt när jag har erbjudit henne att få övernatta på katthemmet. Gratis! I min bur till och med! Men se, det passar inte. Hoppas hon kommer hit på måndag åtminstone, det är det minsta hon kan göra.

16 kommentarer:

 1. Nu vet du ju att godiset är på väg i alla fall! Vad bra! Hoppas att du och din nya kompis kommer bra överrens. Matte skickar gos under hakan och maggos. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Hoppas verkligen hon kommer med ditt godis imorgon, annars är det ju katastrof. Men vad är det för tokigheter hon ska göra nu då? Man kan ju inte resa bort så där utan vidare. Speciellt inte när du varit så snäll och erbjudit en sovplats. *suckar*

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att godiset är inhandlat i allafall! Men vad konstig blogghjälpen är som tackar nej till ett så fint erbjudande om sovplats! Hon kan ju inte hitta finare boende än det och absolut inte med ett trevligare sällskap! Som sagt, tvåbeningar är konstiga ibland...
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. *FINSS*
  Håller med Sippo
  Vad är det för tokigheter Blogghjälpen har fått för sig, åka bort så där utan vidare?
  Hon har ju t.o.m fått gratis plats där hos dig, passar inte det? *SUCKJAM*
  Du får skälla lite på henne när hon kommer tillbaka, mjau.

  Tassen till dig, Nikita

  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  SvaraRadera
 5. Det var ju både bra och dåliga nyheter. Äntligen ska du få godis, och ditt favvogodis dessutom. Men bujam för att blogghjälpen avvisar ditt generösa erbjudande om boende! Det kan väl inte finnas något bättre ställe att bo på i Härnösand?

  SvaraRadera
 6. Det var ju för väl, att blogghjälpen fick tag på ditt favoritgodis till slut. Vi blev nästan lite oroliga där ett tag. Nu får vi hoppas att ni får en rejäl godisranson tilldelad, så att ni klarar er över helgen fram till att blogghjälpen är tillbaka igen. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Jag håller med de andra - begriper inte blogghjälpen vilken ära det är att få sova inne hos dig i buren?!? Och var nös anden någonstans, undrar jag? Framför allt, varför måste blogghjälpen åka dit - har de inga veterinärer där som kan ta hand om förkylda ankor?

  Skönt ändå att hon fått tag i ditt favorit-godis. Nu håller vi tassarna för att hon levererar det också!

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 8. Men vad är det du skriver,Nikita?Har blogghkälpen köpt dit favoritgodis,men inte delat ut det.*tassen för pannan*Nu blir tom.vi skällisar oroliga.Hon tänker väl inte smaska i sig det själv??

  SvaraRadera
 9. Dui och Deco, ja äntligen har godiset anlänt. Min nya kompis och jag kommer jättebra överens.

  SvaraRadera
 10. Sippo, jag nu har äntligen godiset anlänt. Men hon är så otacksam så hon ska resa bort fast jag erbjudit henne att bo hos mig!

  SvaraRadera
 11. Alice, nog är det konstigt att hon reser bort när hon kan ha det så trevlig hos mig? Underlig tvåbening.

  SvaraRadera
 12. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan,, ja jag får nog skälla på henne när hon kommer hem igen. Så här får det ju inte gå till!

  SvaraRadera
 13. Gustav, jag hoppas blogghjälpen inser sitt misstag. Jag ska vara generös och erbjuda henne att övernatta hos mig när hon kommer hem också.

  SvaraRadera
 14. Findus, Isak och Rasmus, vi fock ju lite godis idag, men jag tycker inte det räcker ändå till nästa vecka. För det är tidigast måndag som blogghjälpen kan komma hit igen! Vet inte hur det här ska gå.

  SvaraRadera
 15. Imma, jag förstår inte vad blogghjälpen håller på med. Ibland verkar hon nästa vettig, men så får hon såna där ryck och bara åker iväg. Märkligt.

  SvaraRadera
 16. Anonym, som tur är tycker inte blogghjälpen och jag om samma godis. Hon har lite dålig smak när det gäller sånt, förstår du. Men nu har hon i alla fall köpt godiset och vi har fått smaka också, fast väldigt lite.

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...