tisdag 26 oktober 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Jahapp, då har det väl varit ett litet, litet framsteg idag. Inte mycket att tala om , men blogghjälpen har i alla fall köpt en del av godiset som vi fått från Sippo och hans husse (är det från vår kompis Tindra också?). Men, det är fortfarande två saker som inte är bra. För det första har hon inte varit här med godiset ännu, för det andra har hon inte fått tag på min favvosort ännu. Den fanns inte i djuraffären.

Det är ju precis det jag har varit orolig för – att godiset skulle ta slut. Nu har visserligen blogghjälpen lovat att hon ska köpa mitt godis i en annan affär, men vem vet hur lång tid det tar, och tänk om det är slut där också!

Det är verkligen tur att man kan tala om genom bloggen vad som händer här. Tänk om ingen visste hur det går till med viktiga saker här! *ryser*

14 kommentarer:

 1. Vad är det du jamar? Är ditt favoritgodis slut??? Det är ju precis det som du varnade för och nu har det hänt. Vi får verkligen hoppas att blogghjälpen får tag i det i en annan affär. *tröstbuffar*

  SvaraRadera
 2. Inte mycket till framsteg, måste jag jama. Särskilt som ditt favvogodis var slut. Du är då väldans tålmodig! Senast till helgen bara måste allt ordna sig till det bästa!

  SvaraRadera
 3. vad är det du skriver i svansen? är ditt favvogodis SLUT? skrikjam oxå!

  SvaraRadera
 4. Blogghjälpen fixar nog ditt godis så fort hon bara kan. Har du fått nya burkompisar nu undrar vi? och sen vill vi jama att vi fortsätter att hålla alla tassar och tummar vi har hemma hos oss för att dina människor kommer nästa gång det är öppet hus. Nosbuffar

  SvaraRadera
 5. Nämen, var ditt favvogodis slut? Pälsresande! Men det kommer nog in nytt. Tur att ni har ert lilla lager så länge, annars vet man aldrig hur det hade gått. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Men vad jamar du? Det var ju precis det du varnade henne om! Tänk om tvåbeningarna nån gång kunde förstå att de skall lyssna på oss katter.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 7. Men Nikita då, vad är det du jamar om, *SUCK*
  Det var ju det du jamade om sist, att det kanske skulle ta slut, HM.
  Du får påpeka det för blogghjälpen, att godiset SKA finnas hemma där på katthemmet hos er, så det inte tar slut, jama det till henne så hon förstår.

  *nobuff*

  Tassen till dig Nikita
  så hoppas vi innerligt att du ska få eget hem framöver du oxå.
  Håller tassarna högt!

  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  SvaraRadera
 8. Sippo, det är tur att det finns NÅGON som tar min djupa oro på allvar!

  SvaraRadera
 9. Gustaf, Jag tycker nästan jag sträcker mig för långt om jag ger henne ända till helgen på att rätta till sina misstag. Tycker du inte det?

  SvaraRadera
 10. Kattliv, ja skrikjam är det minsta man kan jama!

  SvaraRadera
 11. Dui och Deco. Vi har fått en ny kompis. Hon heter Nikotina. Hennes matte tyckte inte hon var tillräckligt social, så hon lämnade tillbaka Nikotina efter 7 månader. Här på katthemmet är hon jättesocial!

  SvaraRadera
 12. Findus, Isak och Rasmus, ja det var tur att vi hade vårt lager, men man tycker ju att blogghjälpen skulle fylla på det ordentligt.

  SvaraRadera
 13. Alice, precis vad jag menar. Tvåbeningar måste lära sig att lyssna på oss!

  SvaraRadera
 14. Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan, det är inte så lätt att få blogghjälpen att fatta vissa saker, tyvärr...

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...