söndag 3 oktober 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättarHej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Kan ni gissa vilken tjej som ringde på dörren till katthemmet idag? Ja, ni som redan har tittat på bilderna kanske kan gissa. Det var Klosterkatternas matte, Carina, som kom förbi på väg hem till sina katter i Otterbäcken. Och vet ni mer? Hon hade godis med sig till oss!

Det var en sort som blogghjälpen inte har köpt nån gång. Det måste hon göra hädanefter. På andra bilden ser ni att jag sitter och väntar på godis. Mina kompisar fullständigt belägrade Carina, men jag måste ju också bevaka min favvoplats som blev ledig när de andra katterna hade annat att göra.

Blogghjälpen blev jätteglad åt besöket och det blev vi också. Tänk att det finns människor som Carina, som tar så väl hand om så många katter. Hon tar visst hand om tvåbeningar också, men det vet jag inte så mycket om.

Nu ska vi få lite kvällsmat och sen ska vi sova. Jag kommer att drömma gott om klosterkatter och hoppas jag en dag får ett lika bra hem som de har.

14 kommentarer:

 1. Så spännande med besök! Klosterkatternas matte har verkligen vanan inne att gosa med små missar. Förstår att besöket blev uppskattat. Och godis som är så gott också! Hoppas att du också fick hälsa lite på Carina även om du vaktade din favvoplats. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Vad kul med så fint besök! Hon verkar verkligen toppen! Gott med godis också! Hoppas att det blev mycket gos. Vi håller alla tassar vi har för att din människa kommer snart. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Detta är ju något för "Jam i veckan" eller "Svensk Tasstidning"! 2 kändisar som strålar samman = skvaller! tihi
  Godis är alltid välkommet!
  Nossbuffar från oss!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker Max & Måns kom med ett bra förslag. Detta måste ju genast tas upp i Jamkuriren.

  SvaraRadera
 5. Oj vilket roligt och trevligt besök ni fick! Dessutom väluppfostrad som har med sig godis! Vi önskar också att alla katter får lika bra hem! *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. *FNISS*
  Matte sa att hon har träffat Klosterkatternas matte och gammelmatte,+ deras katter oxå förståss, fast vi kunde ju inte följa med *SUCK*
  Dom är jättetrevliga tyckte matte, mjau
  Dom kommer nog och hälsar på oss framöver, då får vi oxå träffa dom, mjau

  Tassentass
  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  SvaraRadera
 7. Findus, Isak och Rasmus, ja det märktes minsann att Klosterkatternas matte hade kattvana. Tänk bara att komma ihåg godis!

  SvaraRadera
 8. Dui och Deco, ni måste lova att ni fortsätter hålla tassarna för mig ett tag till. Mina människor har inte dykt upp än!

  SvaraRadera
 9. Max och Måns, det var ett jättebra förslag. Hade ni tänkt förstasidan? Bilder finns ju redan.

  SvaraRadera
 10. Sippo, Jamkurirens upplaga kommer att bli skyhög med såna nyheter, tror jag. Hur många askar Dentabits kan man begära för medverkan i tidningen?

  SvaraRadera
 11. Alice, vi för hjälpas åt att hålla tassarna för att alla får bra hem snabbt. Det börjar bli kallt ute om nätterna nu och många kissar behöver komma in i värmen.

  SvaraRadera
 12. Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan, då måste ni lova att tala om när ni får besök av Klosterkatternas matte. Hon är jättesnäll.

  SvaraRadera
 13. Ja Matte har talat om det för oss att hon är jättesnäll, mjau
  ja vi ska tala om det för er
  så kan ni sedan komma in på våran blogg och kolla, vi ska säga till matte att hon tar lite bilder då, mjau

  Tassen tilld ig Nikita och dina kattkomkpisar där på södertälje katthem

  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  SvaraRadera
 14. Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan, alla vi bloggare vet att klosterkatternas matte är jättesnäll. Ska bli spännande att se på er blogg med bilder på er alla

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...