torsdag 28 oktober 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.


Nu har blogghjälpen varit här och vi har fått godis. Jag fick godis som jag hade beställt speciellt, för jag tycker nämligen inte om alla sorters godis.

Min burkompis, eller kompis och kompis, en av dem som bor i min bur, Miss Molly, försökte sno mitt godis. Men då fräste jag åt henne. Då satte hon upp tassen och fräste tillbaka. Men då sa blogghjälpen till oss båda två att vi måste vara snälla mot varandra. Så då slutade vi bråka och så fick vi godis båda två.

Nu ska blogghjälpen åka bort några dagar. Det tycker jag är onödigt och det sa jag till henne idag. Men envis är hon, blogghjälpen, så hon ska smita iväg i alla fall.

Får se om vi har nån kontakt innan söndag i alla fall, annars hörs vi då.

12 kommentarer:

 1. Skönt att du äntligen fick ditt godis. Det har du verkligen förtjänat. Blogghjälpen har rätt i att man ska vara snälla mot varandra. Fast ibland fräser även jag ifrån. Ha en bra helg om vi inte jamas förrän på söndag.

  SvaraRadera
 2. Vad gott med ditt favoritgodis! Ibland behöver man ju fräsa ifrån för att visa att andra ska förstå att de inte kan köra med en. Vi skickar lite extra gos från oss ifall vi inte jamas på några dagar. Hoppas att Blogghjälpen sagt till om ditt godis så du får lite till. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Bra att du fick godis idag! Klart man måste fräsa ifrån om nån försöker sno ens godis! Här har vi också fått godis idag, snälla Wikki skickade godis i ett paket tillsammans med mattes bokomslag hon ropade in på auktionen. Men vet du vad, matte gömde godiset! Vårat godis! Hon sa att vi skulle få det i helgen. *fnysjam* Tvåbeningar förstår inte hur viktigt godis är! Massor av nosbuffar om vi inte hör dig jama förrens på söndag!

  SvaraRadera
 4. Klart man måste få jama ifrån när någon tänker lägga beslag på ens godis. Jag är glad att du fick ditt favvogodis. Jag gillar inte heller allt godis. Ibland har matte fått slänga godis för ingen av oss har gillat det. Hur det kan bli.

  SvaraRadera
 5. Jam-en inte kan man tolerera att någon knycker ens favvogodis? Fast bäst är ju, att göra som blogghjälpen gjorde. Att båda får godis samtidigt så att man är sams. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Sippo, ja det tog verkligen lång tid för blogghjälpen att köpa det där godiset, men nu har hon köpt det mesta av det. Fast hon har lite pengar kvar som hon ska köpa för nästa vecka...

  SvaraRadera
 7. Dui och Deco, nu har blogghjälpen äntligen fått tag i mitt favvobodis. Fast det tog väldigt lång tid. Hon är ganska sölig av sig tycker jag.

  SvaraRadera
 8. Alice, det är ju jättefräckt av matte att gömma ditt godis. Blogghjälpen gör ju likadant. Jag tror vi får start nå protestaktion!

  SvaraRadera
 9. Gustav, det är klart att man måste fräsa ifrån ibland. Och allt godis borde inte få kallas godis. Alltså, godis som inte är godis borde heta nåt annat så man inte blir lurad.

  SvaraRadera
 10. Findus, Isak och Rasmus, visst är det bäst att vi får godis samtidigt, men den här gången märkte inte min kompis att hon hade fått eget godis.

  SvaraRadera
 11. Nea theCat, ha det så godis själv!

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Jag tror ingen kan förstå hur synd det är om mig idag. Det går nog aldrig att förstå.  Först fick ja...