lördag 23 oktober 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Nu ska jag försöka återgå till ordningen igen efter allt som varit. Men som ni såg igår så har det hänt mer på katthemmet. Vi har fått mera godispengar av Mozart och Vincent! Deras snälla matte Birgitta har hjälpt dem att tassa över pengar till oss. Sen har blogghjälpen varit och handlat godiset.

Visst är hon lite knäpp ibland, men handla godis, det klarar hon av. På bilderna ser ni först mig och min burkompis Miss Molly som noga undersöker godiset. Vi fick en hel del inte bara från Mozart och Vincent utan också från Mad’s Hund och Katt på Wedavägen 2 i Södertälje. När blogghjälpen var där och handlade berättade hon att en av de snälla bloggarna hade skänkt godispengar till och frågade om Mad’s ville ge nåt också. Då plockade hon fram flera påsar som vi fick. Snällt va?

Igår när vår kompis fick ett nytt hem hos Sippo (Sippos blogg) så fick vi godispengar av deras husse också! Fast blogghjälpen har inte handlat det godiset ännu. Hon säger att det inte är så bråttom, men det tycker vi. Vi är jätteoroliga att godiset ska ta slut!

Nåjam, vi har ju så det räcker över helgen i alla fall, men jag hoppas hon handlar det först hon gör på måndag morgon.

10 kommentarer:

 1. Jag tror nog att ni har godis så det räcker och blogghjälpen är verkligen en pålitlig två-bening, så ni behöver inte vara rädda för att hon ska glömma bort att handla godis när det behövs igen, men om man äter godis för ofta så är det ju inget speciellt med det och då för-svinner ju lite av det där lilla extra! Det är nog bra att blogghjälpen ransonerar lite på godiset så ni inte blir alldeles bortskämda. Lite bortskämd ska man vara, men det ska vara lagom!
  Nosbuffar från gammelmatte Gitte

  SvaraRadera
 2. Men hur kan blogghjälpen skjuta upp så viktiga saker som att köpa allt godis direkt? Tänk om godiset skulle ta slut mitt i natten. Vad ska ni då göra?

  SvaraRadera
 3. Vad snälla de är som gett er godis! Men vilka konstiga prioriteringar tvåbeningar har! Godis är ju alltid gott och uppskattas även om man får det ofta, och tänk om det tar slut innan hon hinner köpa nytt.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Ååå, vilken godisskatt! *krafsar på skärmen* Men det förstås, ni är ju väldigt många fler på katthemmet än vi här hemma. Vilka snälla missar och mattar/hussar som skickar godispengar. Godis är alltid uppskattat. Av oss, i alla fall. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Vad gulligt av Vincent och Mozart och Sippos husse. Nu kommer nog godiset att räcka länge! Snällt av Mad's att skänka mat också! Njut av godiset! Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Gammelmatte Gitte, vi tycker väl också att blogghjälpen är hyfsat pålitlig i vanliga fall, men i just det här fallet ser vi allvarligt på läget. Tänk om hon skulle tappa pengarna eller nåt!

  SvaraRadera
 7. Sippo, det är ju precis såna frågor vi ställer oss, men det fattar visst inte blogghjälpen. Hon inser inte alls allvaret i det här med godisinköp.

  SvaraRadera
 8. Alice, alla tycks ju förstå att godiset kan ta slut, utom blogghjälpen! Hon verkar helt oförstående! Det är minst sagt upprörande.

  SvaraRadera
 9. Findus, Isak och Rasmus, visst är det tur att det finns så snälla människor som skänker godispengar till oss. Tänk om man aldrig fick smaka sånt, vad trist det skulle vara.

  SvaraRadera
 10. Dui och Deco, du har rätt i att det är jättesnälla bloggkompisar vi har, men ni har nog lite fel i att godiset kommer räcka länge. Inte om vi får bestämma i alla fall!

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...