tisdag 12 oktober 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Häromdagen lånade jag ju ut min blogg till Översten som ville berätta om sin situation.

Idag kommer jag låna ut bloggen till blogghjälpen som vill berätta lite om Snuffe, en av våra bloggkatter som haft det kämpligt.

Snuffe kom hem till husse och sin bästa kompis Sippo efter att ha fått hjälp av veterinären. Han hade  besvär med kisseriet. Efter att ha varit hemma nån månad har han blivit sjuk igen.

Vi väntar på rapport från husse om hur det står till med honom. Ni kan läsa om honom här:  http://kattensippo.com./

Om det är så att Snuffe behöver mer hjälp så är husses ekonomi ett hinder, eftersom husse varit sjukskriven en längre tid. Om ni har möjlighet att hjälpa Snuffe kan ni sätta in en peng här: Snuffes konto:
Swedbank: 83279 9149908122-
 
Även en liten peng spelar roll.
 
Nu håller vi tassarna för Snuffe. Han bara MÅSTE bli frisk. Han har ju hela livet framför sig.

7 kommentarer:

 1. Du är så snäll Nikita som hjälper Snuffe!
  Här tassar vi oroligt fram och tilbaka i väntan på hur det har gått för honom. Vi håller alla tummar och tassar och även svansar.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 2. Tänk, en så medkännande misse du är som vill hjälpa Snuffe fast du själv också behöver hjälp! Det är storsint att kunna se förbi sina egna behov och tänka på någon annans bästa, och du skall se att Skaparkatten belönar dig på något sätt för detta. Snuffe är en fin kille, och vi är många som försöker hjälpa honom nu - själv tassade jag över en slant via mattes konto idag som jag hoppas att Snuffe har fått nu.

  Hederstass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 3. Tack snälla Nikita för hjälpen att sprida våra vädjande jam. *sniff* Du är en jättesnäll katt som hjälper andra som behöver. Nu ska vi försöka få lite vila.

  SvaraRadera
 4. Alice, jag tror att Snuffe känner att vi är många som stöttar honom. *Heja Snuffe*

  SvaraRadera
 5. Klosterkatterna, visserligen behöver jag också hjälp, men inte på samma akuta sätt som Snuffe. Klart man hjälper en kompis!

  SvaraRadera
 6. Sippo, hoppas du får lite vila du också. Det är påfrestande för dig att både vara stödkatt till husse och samtidigt ta hand om din egen oro. Vi stöttar er alla tre!

  SvaraRadera
 7. Ansöka om ett lån snabbt och bekvämt sätt att betala räkningarna och ett återupptagande av finansiering av ditt projekt i den billigaste ränta på 3% att kontakta oss idag via: trustfunds804@outlook.com. Lånet behöver ett lån erbjudande vår minimum 1,000.00 val att låna några pengar, jag är en certifierad registrering och långivare Legit, kan du kontakta oss idag om du är intresserad av. Att få detta lån, kontakta mig för mer information om lånet processen eftersom villkoren för lånen och lånebeloppet kommer att överföras till dig. Jag behöver din brådskande svar om du är intresserad

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Häromdan var både Fenja och jag lite trötta. Fenja låg under en dyna som hon brukar så jag kröp in...