söndag 10 oktober 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Nu har det varit både öppet hus och loppis. Det kom lite människor på öppet hus, men det borde varit invasion, tycker jag. Kan man tänka sig nåt roligare och nyttigare att göra än att åka och hälsa på en katt som man vill ha som kompis för resten av kattens liv? Jag förstår inte vad det i så fall skulle vara.

Sen har snälla tjejer varit på loppis också för vår skull. Det tycker vi är jättesnällt. Tänk att de offrar en söndag och står ute i inte alltför skönt väder, för att vi ska få det bra. Såna människor borde det finnas många fler av.

Nu är det kväll och vi har fått mat. Tyvärr blev det inget godis idag, men blogghjälpen har sagt att det kanske blir i morgon. Det hoppas vi på, för våra godismagar är alldeles tomma! De behöver fyllas på ordentligt.

8 kommentarer:

 1. Vi har inte heller fått något godis idag för gammelmatte gav oss godis igår och hon säger att man kan inte få godis varje dag för då är det inget speciellt när man får det! Det låter nog riktigt och bra, men vi tycker att vi ändå kunde få - bara lite - godis varje dag, men gammelmatte säger att klosterkatter måste lära sig att inse vad som är viktigt i livet och att man inte får falla för frestelser hur lätt-vindigt som helst. Hon säger att det är matte och Imma som berättar för henne hur hon ska fostra oss så vi blir goda och bra klosterkatter. Gammelmatte och matte har lärt oss en bra Maria-bön idag, som vi kommer att ha mycket nytta av när vi ber för behövande katter.

  Synd att inte just DIN människa kom idag, men jag tror nog att ska det bli RÄTT människa så tar det nog lite tid. Tappa inte modet bara. I kväll ska vi tända ljus och be för att era människor kommer!

  Tasskramar från Jenny, bolisassistent och klosterpostulant.

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen snälla toppenmänniskor som jobbar för att ni kissar ska få det bra! de är värda en massa nospussar och kindstrykningar. Visst är det gott med mat, men det känns lite, lite tråkigt när godismagen är tom. Hoppas ni får smaka lite i morgon. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Vilka toppentjejer som hade loppis för er skull! *kurr* Hoppas ni får godismagen påfylld imorgon!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Ge inte upp Nikita. De kommer! Det är jag övertygad om.

  Nosgos!

  SvaraRadera
 5. Jenny, allt som gör det bättre för katter som har det svårt är bra. Ni har lärt er en bön och jag hoppas den gör att katter får det bättre. Blogghjälpen säger också att det är bra att man inte får godis varje dag. Där tycker vi att hon har fel, men vi finner oss snällt i det.

  SvaraRadera
 6. Findus, Isak och Rasmus, är era godismagar också tomma ibland? Då vet ni ju precis hur det känns. Ibland tycker jag nästan det vore bättre om matmagen vore tom, fast då säger blogghjälpen att jag nog inte riktigt vet vad jag jamar om. Och när jag tänker efter har hon nog rätt där.

  SvaraRadera
 7. Alice, ja det är jättesnälla och försöker hjälpa oss på alla sätt. Och vi är jättesnälla tillbaka.

  SvaraRadera
 8. Nea theCat, jag hoppas du har rätt. Hoppas de kommer SNART!

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Jag tror ingen kan förstå hur synd det är om mig idag. Det går nog aldrig att förstå.  Först fick ja...