onsdag 20 oktober 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Idag har det varit mycket här på katthemmet. Först var vår snälla veterinär här och jobbade. Han är jättesnäll mot oss katter, fast vi gillar förstås inte när han sticker oss, men egentligen gör det inte så ont. Vi står ut, tappra som vi är.

Sen har blogghjälpen talat med Sippos husse. Kanske kommer Sippo få en kompis från vårt katthem. Husse tycker att en unge vore bra, så blogghjälpen har berättat lite om lämpliga kandidater. Vi får se vad Sippo och husse säger.

Sen har två av mina burkompisar flyttat idag. Det känns förstås lite trist att det inte var jag som flyttade, men jag är i alla fall glad för deras skull. Min tur kommer, det har blogghjälpen lovat.

Nu ska jag ta det lite lugnt innan öppet hus i morgon. Då ska jag se om jag vågar vara framme lite mer. Blogghjälpen har sagt att jag ska vara det. Hmmm.

18 kommentarer:

 1. Spännande att blogghjälpen pratat med Sippos husse. Vi får se hur det går. Imorgon håller vi alla tassar och händer för dig, att DIN människa kommer då. Vi skickar lite extra mod så du vågar synas ordentligt. Du är ju en urgullig katt. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Håller med föregående jamare ang. Sippos husse.
  DET ska bli spännande.

  SvaraRadera
 3. Å lilla Nikita, nu hoppas jag att just DINA människor kommer i morgon. Hade jag inte redan haft så fankattiskt många små missar, så skulle jag absolut valt dig! Du är en så vacker missa och du skriver så klokt och bra. Nu håller vi allihop alla tassar för att du får en intresseanmälan i morgon.

  Massor av nosgos från Otterbäcken

  SvaraRadera
 4. Oj vilken spännande dag du har haft! De har tur som har dig som håller ordning på allt. Förstår att du är både glad och lite ledsen på en gång när dina kompisar får flytta, men som blogghjälpen lovat - din tur kommer. Hoppas du vågar visa dig lite mer imorgon, men bli inte ledsen om du inte törs, jag är säker på att din människa kommer se dig ändå när hon/han väl dyker upp.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Vad fint att vettisen kan komma till katthemmet. Det blir kanske aningen mindre oroligt då, när ni slipper åka iväg någonstans. Egentligen är ju inte själva sticket så farligt, precis som du jamar, men när vi kommer till vettisen vill vi inte så gärna komma ut ur transportburen. Så spännande det måste vara för dina burkompisar att få egna människor. Vi är säkra på, att din tur också kommer. Håller tassarna för dig i morgon! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Hoppas så att dina människor kommer snart, håller tassarna varje dag. Jag tycker att du ser så fin ut, konstigt att ingen bjudit hem dig redan.

  SvaraRadera
 7. Håller fullständigt med alla missevänner, maju
  Vi får hålla tassar och *människotassar* att Sippo och hans husse kan ta emot en katt till, så sippo slipper vara själv, hållar tass på det.
  Så hoppas vi fortfarande att dina människor kommer till dig oxå Nikita, du måste våga att vara framme lite mer, så du syns, *FINSS*

  Tassen till dig, du fina ,söta katt.


  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  SvaraRadera
 8. Hej på dig snygging. *morrhårsvift* Husse hälsar att han har dåligt samvete för att han inte väljer dig som min kompis. Men du ska veta att jag håller tassarna för att du hittar en människa snart som är tillräckligt klok för att förstå vilken vacker och snäll kisse du är.

  SvaraRadera
 9. Dina människor kommer Nikita. De vet jag det är bara det där med tålamodet.

  Nosgos

  SvaraRadera
 10. Dui och Deco, blogghjälpen satt en lång stund inne hos mig ikväll och jag satt i hennes knä och var jätteduktig. Men det kom inte så många på öppet hus, så jag hade inte så många att visa upp mig för.

  SvaraRadera
 11. Max och Måns, ni får se i morgon hur det går, men husse och Sippo har tänkt sig en speciell katt och det är inte jag.

  SvaraRadera
 12. Gammelmatte Gitte, det är jättesnällt att ni håller tassarna för mig. Fortsätt med det så kommer nog mina människor snart.

  SvaraRadera
 13. Alice, det är precis så jag tänker - min människa ser mig även om jag inte poserar vid dörren. Bara hon/han kommer hit så.

  SvaraRadera
 14. Findus, ISak och Rasmus, vår veterinär är så snäll så det märks knappast att han är här. Han är jättesnäll mot oss, och mot tvåbeningarna också. Vi har haft tur som fått honom till katthemmet.

  SvaraRadera
 15. Gustav, blogghjälpen förstår inte heller att jag inte blivit hembjuden, men hon tror deet beror dels på att jag inte visar mig, dels att det finns så många fina katter här. Men en dag är det min tur har hon lovat.

  SvaraRadera
 16. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan, visst måste jag vara framme, men det måste ju komma folk som ser att jag är framme också. Kan inte ni skicka hit några snälla människor?

  SvaraRadera
 17. Sippo, jag tycker husse gör rätt som väljer en katt som han känner särskilt för. Bara för att jag bloggar är det inte säkert att husse väljer just mig.

  SvaraRadera
 18. Nea theCat, det där tålamodet är ett riktigt tråkigt påfund. Varför ska jag behöva vänta? Jag vill ha ett hem NU!

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som jag började berätta i förra inlägget så är jag och Fenja tillbaka på katthemmet. Jag är rädd o...