onsdag 29 september 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Jaha, nu är det bara att spotta i tassarna och ta nya tag inför morgondagens öppet hus! Fast, jag vet inte om det skulle bli nåt bättre av att spotta i tassarna. Jag brukar ju bara slicka på dem så de blir rena och fina.

Nu är det två dagar sedan vi fick godis. Blogghjälpen var här men hade lite ont om tid. Precis som vanligt alltså. Hon skulle dels lämna ut en av våra kompisar som fått ett eget hem, dels åka och köpa grejer som vi behöver till oss. Då sa jag att hon kunde väl i alla fall ge oss i min bur godis. Men då sa hon att man inte kan ge godis i bara en bur om katterna i de andra burarna ser, för då blir de ledsna. Och det vill ju varken hon eller jag.

Nu är vi i alla fall lovade godis i morgon, under öppet hus. Till dess ska vi förbereda oss och vara både utvilade och finputsade. Då kanske chanserna är större att just mina människor kommer?

12 kommentarer:

 1. Jag hoppas hela tiden att dina människor äntligen ska dyka upp och se vilken fin kisse du är! Men OM dom inte kommer just i morgon är det bra att du får godis i alla fall!

  SvaraRadera
 2. Det räcker nog för oss katter att slicka på tassarna när vi ska ta i. Det är bara människor som är så ohygieniska att de spottar hej vilt. Jag jamar som Gustav, om det av någon underlig anledning inte dyker upp en människa åt dig i morgon, så får du i alla fall lite godis.
  Tassen.

  SvaraRadera
 3. Vi håller tassarn för att imorgon är dagen då DIN människa kommer. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Vi håller tassarna för fullt här och som Sippo jamade, så räcker det nog med att slicka på tassarna. Fast jag tror förståss att kommer bara rätt människa som ser vilken fin och snäll katt du är så kommer han/hon vilja ha dig oavsett om du är finputsad eller inte!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Vi hållar tassarna högt här, för att din/Dina människa/Människor ska komma i morgon, OM dom inte kommer i morgon, ska du se att dom kommer framöver, det är alldeles säkert.
  Alla andra har ju fått eget hem, så varför ska inte du det, Nikita
  NÄR rätt människa kommer, då kommer du säkert att trivas där i ditt alldeles egena hem, mjau
  Den dagen kommer till dig oxå, Nikita, så ge inte upp, Tass på dig, du fina katt!

  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  SvaraRadera
 6. Man vill ju gärna visa upp sig från sin bästa sida, men du är alltid fin, Nikita, nyputsad eller ej. Här håller vi tassarna för många besökare. Och godis är ju aldrig fel! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Gustav, det är precis jag jag tänker. Egna människor är bäst, men godis är bra.

  SvaraRadera
 8. Sippo, människor överdriver så ibland. Att slicka på tassarna är ju mycket bättre än att spotta i dem.

  SvaraRadera
 9. Dui och Deco, det var inte min dag idag, men den kommer säger blogghjälpen. Det tror jag också.

  SvaraRadera
 10. Alice, jaså tror du min människa vill ha mig även om jag inte skulle vara putsad? Det låter ju väldigt bra. Nu gäller det bara att den människan kommer snart.

  SvaraRadera
 11. Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan, blogghjälpen säger också att vi inte ska ge upp. Det tänker vi inte göra heller. Och då ska vi ha ett såna där hem som inte lämnar tillbaka mig om de inte tycker jag är som de trodde. Vi har ju rätt att utvecklas som vi vill.

  SvaraRadera
 12. Findus,Isak och Rasmus, vad snälla ni är som säger att jag alltid är fin. Sånt behöver an katt som bor på ett katthem höra ofta. Ibland tror man ju att det är nåt fel på en för att man bor här.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som jag började berätta i förra inlägget så är jag och Fenja tillbaka på katthemmet. Jag är rädd o...