fredag 24 september 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.


På förmiddagen var blogghjälpen här ett tag. Då fick vi godis allihop. Det var jättebra, för då var inte min kompis som jag berättade om igår, som snodde min favvoplats, riktigt på alerten när godiset var uppätet. Hon hade lämnat platsen för att äta godis och när det var klart smet jag dit! Där låg jag sen och var jättenöjd.

Nu gäller det ju att fortsätta att bevaka platsen. Jag vet inte om jag kan gå ifrån den sen när jag ska äta eller gå på lådan, men blogghjälpen säger att jag nog måste det. Hon tycker inte det är hela världen om jag lånar ut min plats lite, men hon vet ju inte vad hon talar om. Grejen är ju att det är MIN plats.

Nu är det ju fredag kväll. Då brukar samma gäng tjejer komma och ta hand om oss. Om vi har tur får vi lite godis av dem också. Hoppas de inte har hört att vi redan fått från Mozart och Vincent och Sea Hund och Katt!

14 kommentarer:

 1. Blogghjälpen är bra! Godis idag också. Du ska se att du får ha din plats mesta av tiden. Vi håller tassarna för att ni får mer godis ikväll. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Vilken tur du hade. Både godis och så fick du tillbaka din favvoplats. Fast det kan ju bli lite knepigt när du ska på lådan. Du kan inte ta med dig platsen, eller kanske flytta lådan närmare?

  SvaraRadera
 3. Härligt att du knep favoritplatsen först! Det där med lådbesök kan bli lite knepigt, men vi hoppas att din burkompis får en annan favoritplats än just din. Tänk om ni får godis flera gånger idag. Vi ska hålla tassarna för det. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Härligt! Fick Översten lite godis också månntro? Mår han bättre?

  SvaraRadera
 5. Här håller vi tassarna för att ni får godis en andra gång idag! Ni kanske kan turas om att ligga på favvoplatsen? Fast jag förstår hur du känner när det är DIN plats...
  *tröstbuffar*

  SvaraRadera
 6. Håller tassarna för att du får första tjing på favvoplatsen!

  SvaraRadera
 7. Så bra att ni fick godis i dag oxå, inte så dumt, det heller.
  Säger som Sippo:
  Du kan inte ta med dig platsen, eller kanske flytta lådan närmare?
  Du kan ju testa med att flytta din plats närmare lådan, nästa gång du ska på lådan, *FNISS*
  Fast det är klart, ni måste ju turas om ibland,
  att ligga på den däringa platsen, Mjau

  Tass på dig, Nikita

  Mimmi
  Chickio
  Tarzan
  Sessan

  SvaraRadera
 8. Dui och Deco, visst är det konstigt att man ska behöva säga ifrån på skarpen för att få behålla sin egen plats. Nu hoppas jag det blir godis i morgon igen.

  SvaraRadera
 9. Sippo, ska se om det går att flytta lådan närmare, men det blir lite svårt för det står en stol ivägen. Ska fundera på hur jag ska lösa det *funderar*

  SvaraRadera
 10. Findus, Isak och Rasmus, bra att ni höll tummarna för det blev lite godis till. I morgon kommer nog blogghjälpen så då kanske det blir mer.

  SvaraRadera
 11. Karlavagnen, Översten mår mycket bättre och får nog flytta ut ur karantän snart. Men han fick inget godis, för man tar inte in saker i karantän i onödan. Han ska få godis när han kommer ut till oss andra har blogghjälpen lovat.

  SvaraRadera
 12. Alice, jag tycker min kompis kan ta den nya platsen som blogghjälpen gjorde i ordning, så jag får behålla min.

  SvaraRadera
 13. Gustav, det är bra att flera håller tassarna för att jag ska få tillbaka min plats. Hoppas kompisen fattar det, bara.

  SvaraRadera
 14. Mimmi
  Chickio
  Tarzan
  Sessan, det är inte helt lätt att möblera om här inne. JAg får nog tänka ut nåt annat sätt att få behålla min låda.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Vi börjar vänja oss lite långsamt vid att vara tillbaka på katthemmet. Vi gillar inte att visa oss...