lördag 1 september 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Idag har det varit fullt upp igen. Först om främst har jag gjort upp planerna för morgondagen på katthemmet och även visat min efterträdare hur h*n ska arbeta. Det är nämligen inte bara öppet hus i morgon, utan även Hittekattens Dag!

Så jag  visade hur man kör ut blogghjälpen för att köpa godis som vi ska bjuda besökarna på i morgon. Sånt är viktigt att känna till!

Sen visade jag också hur man kör iväg blogghjälpen för att se vad som händer på nya katthemmet. När hon kom tillbaka och rapporterade hostade hon som en gammal helikopter (jag vet inte riktigt vad en helikopter är, men jag tror de låter som blogghjälpen gjorde). Hon berättade att det hänt jamarmycket redan. Väggar har rivits, gammalt golv håller på att rivas upp, hål för nya dörrar har tagits upp och så vidare. Det var minst sagt dammigt där sa blogghjälpen, men de som jobbar har ordentliga munskydd. De är nämligen proffs!

I morgon ska vi se om blogghjälpen kan visa lite foton på vad som hänt där.


12 kommentarer:

 1. Det känns skönt att du lär upp din efterträdare hur allt ska göras. Vi skulle nämligen börja gråta om det inte bloggades härifrån varje dag. *nickar*
  Det låter spinnande med det nya katthemmet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, jag har förstått att flera följer vår blogg. Ibland har vi misströstat och tänkt att våra läsare inte vill höra om allt elände vi berättar om, men som tur är finns det fortfarande många vänner som vill hjälpa oss på olika sätt.

   Radera
 2. Förstår att du har tassarna fulla nu med alla förberedelser, men glöm inte att vila också.
  Oj vad spinnande det skall bli att få se bilder på nya katthemmet, det ser vi verkligen fram emot!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jag tänker så här, att vila får jag göra när jag flyttat hem till husse. Nu är det full fart som gäller!

   Radera
 3. vad spinnande det låter med allt! Matte svänger nog förbi hos er imorgon för hon har fått i uppdrag av mig o husse att klappa Sören i Eskilstuna och ni e ju på vägen tillbaka. Ska påminna henne genast!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pelle, matte har redan varit här. Det är alltid roligt att träffa kattvänner och jag vet att matte är en av dem. Du har haft tur, du.

   Radera
 4. Så spinnande med med nya katthemmet, blir nog bra tror vi. Tur att du finns och kan visa h'n hur man ska göra.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, det är nog bra att jag ger lite tips. Det är inte så lätt att vara bloggkatt på Södertälje Katthem som man kan tro!

   Radera
 5. Skönt att höra att du lär upp din efterträdare ordentligt !
  Ska bli kuligt att se bilder från det som ska bli det nya Katthemmet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, vi har ju som tradition här på katthemmet att vi lär upp vår efterträdare innan vi flyttar.

   Radera
 6. Mjau, det ska bli spinnande att se bilder på nya katthemmet. Bra att du lär upp din efterträdare så h*h vet hur det går till att blogga.

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, C; T, S, vi måste ju hjälpas åt så att det blir bra.

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Jag tror ingen kan förstå hur synd det är om mig idag. Det går nog aldrig att förstå.  Först fick ja...