söndag 30 september 2012

Katten Bertil på Södertälje Katthem berättar

 Hej, det är Bertil på Södertälje Katthem.

Sådär jam, nu har jag haft fint besök igen. Den här gången var det Klosterkatterna som lånat ut sina mattar till oss. På översta bilden är det Carina och på den undre Gammelmatte Gitte som gosar med mig.

Det märktes minsann att de var riktiga gosproffs. Tänk vilken tur deras kissar haft. Det känns extra roligt att två av dem kommer från oss, Jenny och Majsan.

Jag kommer nog få det lika bra hos min matte som Klosterkatterna har hos sina mattar, fast det dröjer ett bra tag innan jag får flytta. Matte får inte flytta in i sin lägenhet förrän om 1,5 månad. Det tycker jag är skandal! Hon borde få tillträde till den senast i morgon! Människor som ska ta hand om katter borde få lägenhet direkt, så det så *stampar med tassen hårt i golvet*.

12 kommentarer:

 1. Men så trevligt med lite besök från Klosterkatternas matte. Jag håller med om att de är ena riktiga proffsgosare.
  Jag håller fullständigt med dig, människor som skaffar katter från katthem, borde omedelbart få en fin lägenhet. Kattanpassad såklart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, undrar om det där med lägenheter går att få in i kattlagen?

   Radera
 2. Oj vilket fint besök ni hade idag! Vi har aldrig träffat dem men vi har hört från många att de är jamarsnälla och riktiga gosproffs. Vi jamar instämmande om lägenheten. Katthemskatter borde absolut få förtur! Men du skall se att tiden kommer gå jamarfort. Här hade vi också trevligt besök idag av mattes farbror och hans fru. Vi var framme och hälsade allihopa utom Mårrgan som gömde sig den fegisen. Bosse däremot älskar allt besök och är runt deras fötter hela tiden. Tänk vad olika brorsor kan vara.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, du borde komma till katthemmet nån gång när Klosterkatterna är där. De har samma inställning som er matte när det gäller katter. Alltså - sån inställning som alla borde ha.

   Radera
 3. Men jisses har du haft så celebert besök , Bertil !
  Håller med du om att mattar som ska ta hand om katter borde få flytta in direkt och på momangen !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, det var jättekul att träffa Klosterkatternas mattar. De är hur snälla som helst.

   Radera
 4. Jag har aldrig träffat Klostermattarna men de verkar onekligen trevliga och bra på att gosa :-)
  Håller med dig Bertil, alla som skall adoptera katthems katt borde få en lght på studs! Och som Sippo säger, kattanpassad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kattfamiljen, Klostermattarna är jamarsnälla. Bra att ni håller med om kattanpassad lägenhet.

   Radera
 5. Käre Bertil
  Ett jamarstort TACK till dig och alla de andra (4- och 2-beningar) för en fankattiskt trevlig eftermiddag med gos, prat och fika. Tänk att vi har fått träffa dig Bertil. Det hade vi sett fram emot och hoppats att få göra innan du flyttade till ditt hem för livet. Nu är vi glada över att ha fått göra din bekantskap.

  Nosgos och kramar
  klosterkatternas mattar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klosterkatternas mattar, jamarsstort tack till er också! Det var så roligt att träffa er och även om blogghjälpen berättat hur snälla ni är så överträffade ni förväntningarna. Kom snart tillbaka!

   Radera
 6. Vilket trevligt besök! Vi håller absolut med om att matte borde få flytta direkt men å andra sidan så vet du ju att du får komma hem om ett tag och det är värt att vänta på! nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, visst r det värt att vänta på, men man tycker ju tiden kunde gå lite fortare.

   Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Ni som läste förra blogginlägget vet ju att jag blev kastrolerad. På dagens bild kan ni se att jag...